Medojević čestitao Milatoviću: Za guvernera si predložio britanskog diplomatu i najpovjerljivijeg kadra Milana Roćena

1

Predsjednik PZP-a Nebojša Medojević čestitao je predsjedniku države Jakovu Milatoviću što je za guvrenera Centralne banke Crne Gore predložio Irenu Radović.

Medojević je poručio je da je Radović britanski diplomata i najpovjerljiviji kadar bivšeg šefa crnogorske diplomatije Milana Roćena čija je zamjenica svojevremeno bila.

– Britanski diplomata i zamjenik ministra vanjskih poslova Milana Roćena!!! Bravo za predlog Jakova Milatovića!!! Iskustvo iz centralnog bankarstva nula bodova!!! Najpovjerljiviji kadar Milana Roćena!!

2003. godine imenovana na mjesto šefa Britanske kancelarije u Podgorici, kao predstavnik Vlade Velike Britanije u Crnoj Gori. Nakon proglašenja crnogorske nezavisnosti, u novembru 2006. godine, preuzela je dužnost zamjenika britanskog ambasadora u Crnoj Gori u Ambasadi Velike Britanije u Podgorici, do odlaska na specijalizaciju na All Souls koledž Univerziteta Oksford u Ujedinjenom Kraljevstvu u januaru 2007. godine. Vratila se u crnogorsku diplomatiju 2007. godine, preuzimanjem dužnosti pomoćnika ministra inostranih poslova, za bilateralne odnose, do oktobra 2010. godine – naveo je Medojević na Iksu.

1 Comment
  1. Sadness komentariše

    Stigaoooo CG banon… Držati se najpovjerljivije osobe Dake čuvenog prijatelja amera…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.