Sjutra promjenljivo oblačno i toplo

0

Na sjeveru Crne Gore sjutra promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dosta toplo vrijeme. Na jugu promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode, a lokalno je moguća i kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Na sjeveru Crne Gore, promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dosta toplo vrijeme. Realni su izgledi za lokalnu pojavu kiše pljuskova i grmljavine, uglavnom u ranim jutarnjim i popodnevnim satima. Vjetar slab do umjeren južni, a temperatura do 29 stepeni.

Na jugu promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode, a lokalno je moguća i kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Temperatura vazduha do 30 stepeni.

More malo talasasto. Vjetar slabdo umjeren, uglavnom južni i jugoistočni.

Temperatura mora 20 stepeni.

Narednih dana na sjeveru, početkom nedjelje i dalje dosta toplo vrijeme, sa sunčanim periodima i povremenom pojavom prolazne kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, u utorak i pojačan južnih smjerova. Temperatura vazduha 28-30 stepeni.

Na jugu u ponedejljak i utorak djelimično sunčano, a u jutranjim i popodnevnim satima moguća je kratkotrajna kiša i pljusak sa grmljavinom, naročito u jugozapadnim predjelima. Vetar slab do umjeren, u utorak i nešto jači, južni i jugoistočni.

Temperatura vazduha oko 30 stepeni, u utorak malo niža.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.