Užas u Gračanici: Albanac pregazio srpskog dječaka pa pobjegao sa mjesta nesreće

2

Dječak srpske nacionalnosti L. P. (12) teško je povrijeđen danas u Gračanici kad je na njega dok je vozio biciklo naletio vozač “pasata” sa tablicama lažne države Kosova.

Nesrećni dječak je od siline udarca letio desetak metara, a vozač je potom udario automobilom u banderu. Nakon toga je utrčao u kombi koji je naišao i pobjegao sa mesta nesreće.

Mještani Gračanice navode da je vozač automobila albanske nacionalnosti.

– Dečko je vozio bicikl, izlazio je sa kapije, ovaj je najvjerovatnije vozio sa preko 150 km, a nema ni tragova kočenja, nema ništa… Bandera je pala dole. I kad je vidio da smo mi izašli, ja i ljudi iz komšiluka, a čulo se kao eksplozija, kad je vidio da smo svi jurnuli, zaustavio je neki zeleni kamiončić iz Gnjilana, prvo vozilo koje ja naišlo. Nije ni pružio pomoć djetetu. Dijete je ležalo na asfaltu. Prebačen je u nesvjesnom stanju – kazao je očevidac Novica Filipović.

 

Kancelarija za KiM zahtijeva da se počinilac ovog nehumanog i gnusnog dela hitno privede pravdi.

-Tražićemo najstrožu kaznu za onog koji je mogao da povredi dete i potom ne pokaže ni trunku saosećanja da se zaustavi i pomogne. Za takav čin nema opravdanja. Samo će se najstrožom kaznom poslati jasna poruka da srpska deca nisu mete i da ne smeju još jednom biti žrtve bez kazne. Takođe, Kancelarija za Kosovo i Metohiju pružiće svu moguću pomoć i logistiku porodici povređenog dečaka- kaže se u saopštenju kancelarije za KiM.

(Kurir.rs)

2 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Islamski Terorista, ovo je jedan od uobičajenih načina terorističkog napada, vidjeli smo ovakve scene po gradovima Evrope. Namjerno da pregazi djete da načini zločin genocida.

  7
  1
 2. NikšićGolijaKiM komentariše

  Nek je BOG u pomoć tom našem JUNAKU koji je ostao živjeti na KiM za razliku odo gnjide Krivokuće koji albancima čestitao nezavisnost te SVETE SRPSKE ZEMlJE, gnjida vašljiva i lažni vjernik kojeg BOG i Sv. Sava i Sv. Vasilije drže na oku! A što se tiče tog albanca, platiće on jednog dana za to što čini SRPSKOJ djeci kao i oni što su oragne vadili SRPSKOJ djeci !!! Kad tad sve će doći na naplatu!!! DOGODINE U PRIZRENU!!!

  3
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.