Svjedok Momo Joksimović tvrdi: Istina je, Duško Marković je iz stana u Mojkovcu za Podgoricu odnio radijatore!

2

Momo Joksimović, bivši sekretar Komisije za žalbe u Skupštini Crne Gore, oglasio se povodom teksta objavljenog u više glasila i portala, da je „Duško Marković u politiku ušao krađom radijatora i kupljenom diplomom pravniku u Kragujevcu“. Kao svjedok, Joksimović je odlučio da saopšti sledeće:

„Ja, Momo Joksimović, pored ostalih poslova, bio sam i sekretar Komisije za žalbe u Skupštini Crne Gore. Komisija je radila po Zakonu o predstavkama i predlozima, i svaki organ je morao dostaviti tom skupštinskom tijelu svaki dokaz koji je Komisija tražila u roku od 3 dana pod prijetnjom odmah hapšenja rukovodioca tog organa i slanja u zatvor.

Marko Medojević je bio načelnik Biroa za žalbe u Skupštini Crne Gore, čestit čovjek u svemu, pošten, od riječi, ljudina u pravom smislu, a bio je prije toga i predsjednik Opštine Mojkovac, poslanik u Skupštini Crne Gore.

Dobije Komisija za žalbe Skupštine Crne Gore dva dopisa iz Mojkovca, u kome obavještavaju Skupštinu da je Duško Marković odnio RADIJATORE iz stana zgrade gdje je stanovao u Mojkovcu.

Predsjednik Komisije za žalbe Skupštine Crne Gore bio je poslanik Ljubo Ilić.

Upoznam Ilića i članove Komisije sa dopisima, i Komisija formira Radnu grupu od 3 člana i ja Sekretar da provjerimo navode.

Odemo službenim autom u Mojkovac. Predsjednik opštine Mojkovca je bio Radenko Bošković, koji se uselio u stan gdje je stanovao Marković. Bošković nam ne da ključeve od stana, neće ni da potvrdi ni da demantuje navode o krađi radijatora.

Odemo do zgrade, preko puta stana Markovića stanuje časna porodica ing. Bubanje, neće ništa da nam kažu. Pojavi se domar, imao je ključeve od svih stanova, otvori vrata od stana Markovića, kad ono iz svih prostorija skinuti RADIJATORI i odnešeni.

Vide se šuplje cijevi, domar kaže ne možemo sada upaliti parno grijanje, a i bubašvabe će nam kroz cijevi iz podruma doći i o jadu nas zabaviti.

Izvještaj o odnešenim radijatorima dostavljen je Skupštini Crne Gore.

Prilikom jedne rasprave u Skupštini Crne Gore, Radenko Bošković – Crni, kaže Dušku Markoviću: „Šta ti imaš da pričaš radijatore jedan, koje si pokrao“. Tu informaciju su prenijeli svi mediji, tako da je tačna konstatacija Milomira Marića, urednika Happy TV“ – potvrdio je Joksimović.

2 Comments
  1. Ljiga komentariše

    Dje si bio jado 35 godina da nam to saopstiš?

  2. Okrugljak komentariše

    Dobro se nijesu grijali na KALJAVE PEĆI.
    Zamislite da je kaljavu peć, odnio za Podgoricu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.