Poruka Vulina nakon novih “upozorenja” Evropske unije: Neka imaju obraza da ućute kada Srbija tuguje

2

17.mart je dan kada Srbija tuguje, jer se sjeća martovskog pogroma, a za Evropsku uniju, 17. mart bi trebao da bude dan kada ćuti zato što je ćutala dok su Srbi prije 17 godina bili ubijani i protjerivani, a njihove svetinje spaljivane, izjavio je predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na nova “upozorenja” Evropske unije zbog objave predsjednika Srbije na Instagramu.

Umjesto što napadaju predsjednika Srbije i predsjednika svih Srba Aleksandra Vučića zato što brani i čuva srpksi narod na Kosovu i Metohiji, funkcioneri EU bi bili mnogo korisniji svojim biračima da su od Vučića naučili kako da obezbijede dovoljno vakcina protiv kovida, dodaje Vulin.

Pozivam funkcionere EU da se uzdrže od izjava koje ometaju pregovarački proces, a posebno od izjava koje daju lažnu nadu Prištini da su tzv. Kosovo i Srbija ravnopravne i suverene države. Kada funkcioneri EU već nisu imali časti da zamole za oproštaj pred grobovima Srba pobijenih na Kosovu i Metohiji, neka imaju bar toliko obraza da ućute kada Srbija tuguje,rekao je predsjednik Pokreta socijalista Vulin.

2 Comments
 1. Istvan komentariše

  Savet svakom pojedincu Slovenskog roda: Ako hocete nemackog prijatelja kupite nemackog ovcara.
  To vazi za sve “prijatelje” na zapadu.

  18
  1. Kontra revolucija komentariše

   Bravo za komentar !.
   Nemacki ovcari i manje laju kad ne treba !.

   11
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.