Demokrate: „Ćutanje DPS-a pokazuje ko ovu dramu režira“

5

Ćutanje Demokratske partije socijalista (DPS) na sinoćni iznenadni odlazak potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića u privatnu posjetu patrijarhu SPC Porfiriju kristalno jasno pokazuje i dokazuje ko ovu dramu režira, ocijenjeno je iz Demokratske Crne Gore.

„Dok su horski, agresivno zatrpavali medijski prostor Crne Gore reagovanjima na susrete premijera Krivokapića sa čelnim ljudima Crkve, DPS družina zajedno sa saveznicima sada horski – ćuti. Ćutanjem glasnijim od ijedne riječi. Ćutanjem koje je danas jasno svakom slobodnom čovjeku“, navode Demokrate.

Posjeta Abazovića im, kažu Demokrate, nije „privođenje na raport u Beograd“ kao što su govorili za premijera.

„Bije im ‘izdaja nacionalnih interesa Crne Gore’, nije ni ‘više poštuje drugu državu od sopstvene’, jer im Dritan po davno postignutom dogovoru odrađuje posao i vraća im poluge vlasti u ruke. Na to su Demokrate već mjesecima upozoravale crnogorsku javnost“, kazale su Demokrate.

Abazović je, kažu, na sve spreman.

„Samo da politički i finansijski profitira. Jedno priča, drugo radi, treće obećava. Jedini čovjek na svijetu čije ‘nikad’ ima rok trajanja. Sve što smo pričali – dolazi. Sve se ostvaruje. I sad je jedino na građanima, kao nosiocima suvereniteta ove države, da pristanu ili ne pristanu na ovu do sada najbesramniju DPS prevaru“, navode Demokrate.

5 Comments
 1. Dekson komentariše

  Sad vi saopštenjima licite na DPS. Orginal. Ne branim Abazovića niti sam njegov glasač ali vi ste ubjednjivo najgori na političkoj sceni Crne Gore. Vi ste izašli ispod pokrivača SNP a i postali ultra montenegrini. Vi ste nastavili tekovine DPS a sa, započetak zastavom, himnom i koju ne priznaje više od pola naroda i napadima na Srbiju. Bog zna koje bi tekovine nastavili da ste ojačali. Možda bi i na crkvu kao oni udarili.

  1. Neda komentariše

   Dekson, odlično zapažanje. Još
   da kažem, na crkvu su već udarili odlaskom kod raskolnika i pljuvanjem po Porfiriju.

 2. Goran komentariše

  Svaka cast nema ni Draginje ni Sehovica svi cute A ovi iz OKG ko da ih nema uporno URA govori nema DPS nema od njih nista. Samo mi nije jasno kako ce da sprovedu Evropa Sad kada je ministar za sve i svasta rekao da je to kraj CG. Hoce li da podrzi kraj CG ili da predlozi da se ukine taj program. Jedva cekam kada vidimo bice nam kasno

 3. Ivi komentariše

  Ćutite jadni lažovi!

  1. Jakov komentariše

   Demokrate Bog vam pomogao casni ljudi

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.