Radunović: Eksplicitna srbomržnja, šovinizam i fašizam pod plaštom napada na Vesnu Bratić

20

Aktuelni politički brlog, u kojem se valjaju mnogi koje je nezasluženo dopalo da se pitaju više nego što su ikad mogli i da zamisle, bilo da dolaze iz mikro stranaka, bilo da su tu na osnovu amatersko-nestranačkog statusa, pokušavaju da iskoriste dukljanski, antisrpski fanatici iz Analitike, zaklanjajući se iza navodnog napada na ministarku Bratić, napisao je šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović, reagujući na napade na ministarku Vesnu Bratić.

Dodao je da se opet ne čuju navodni borci za razna prava, koji su inače vrlo aktivni kad neko malo glasnije podvikne svom djetetu ili ugrozi sletilište za ptice selice. Otvoreni šovinizam, sa elementima fašizma, postaje potpuno društveno prihvatljiva aktivnost za „građanske“ NVO, ali i za crnogorsku policiju i tužilaštvo, ako se, naravno, odnosi na Srbe.

„Nije slučajno Vesna Bratić izabrana kao formalni povod za izliv ovolike mržnje i pokušaj ponižavanja Srba. Ona je trn u oku crnogorskim šovinistima koji smatraju da je jedino pravo Srba u Crnoj Gori – da dišu, a da ne treba da rade, izdaju knjige, snimaju filmove ili ne daj Bože, vode državu koju su stvarali njihovi preci“, rekao je Radunović.

Istakao je da Bratićka nije krila svoju odgovornost prema srpskom nacionalnom problemu i spremnost da nešto preduzme po tom pitanju i da je zato ona izabrana za navodnu metu ovog „satiričnog“ teksta. A, u stvari je meta čitavi srpski narod.

„Zamislite količinu fašizma, a u isto vrijeme i elementarnog neznanja, sadržanu u rečenici „45. Bio si na Kraljičinu plažu prvi put prošle godine“…Srbomrsci, Srbi su se oduvijek kupali na toj plaži, jer:

1. Su u njenom zaleđu stotinama godina živjeli isključivo Srbi – Paštrovići;

2. Neznalice, zove se „Kraljičina“, po kraljici Mariji Karađorđević, koja je tu voljela da se kupa, na plaži koju je njen muž KUPIO od lokalnog stanovništva, a ne OTEO i ostavio drugaru Statisu na čuvanje, kao vaš predsjednik i šef kriminalne grupe;

3. Srbi putuju i kupaju se i tamo i svugdje, jer je to stvar kulture, a ne samo krvavog mafijaškog novca. Ta kultura u čuke iz kojih se izlegla Analitika još nije stigla“, naveo je Radunović.

Zaključuje da kako se god razriješi ova politička kriza, jedno je sigurno – Crna Gora će biti zemlja u kojoj će biti mjesta za sve njene građane, a da će šovinisti, fašisti, mafijaši, a posebno mafijaške sluge – nazad u svoje rupe!

20 Comments
 1. Milan komentariše

  Zlatilo ti se pero gospodine Radunoviću,Bog ti pomogo i današnji Savindan.Na fašizam će umjeti da odgovore građani Crne Gore!

  1. Kontra revolucija komentariše

   Srbi se kupaju no šta ?.
   Valjda treba biti cist a ne smrdljiv i prljav i samo zapadnim parfemom preliven !.

 2. Goran komentariše

  Izgleda da ti je dala macine trave cim je tako branis
  Hahaha

  1. Joled komentariše

   Čim paseš bez nadzora bravu, dokopaš se gljive ludare i onda jedeš govna. Piiii…

  2. Ivi komentariše

   Kad su ostajale bez posla žene iz DFa ćutalo je ljigavče, da posle, bez leba iz DFa gmsz gadni. Otići će pare iz srpske kuće, da da

 3. Vesko komentariše

  Zamadjijala te botoksom

 4. Vasilisa komentariše

  Prve srpske korake napravila je u SDP-u Ranka Krivokapica
  Zato je Draginjica proziva sa pitanjem ,, ko ti je dao drzavljanstvo i kako???

 5. Momo komentariše

  Srpkinja iz SDP-a ….. pripejd vjernica
  😂😂😂

 6. Nikola komentariše

  Kasno…. pada vlada… mora kuci… a bitoks narwdni ako bude imala para…
  Bas mi zao….

 7. Jovo komentariše

  A sad ta Braticka lijepo demonstracije za Demokrate organizuje… a pri tome, sta je glasala ona kad je trebao Leposavic da se smijeni…

 8. Filip komentariše

  A sto je ti branis kad i sam si stotinu puta rekao da ova vlada nema podrsku DF-a
  Onda govori u svoje ime i ne mijesaj DF u svoje privatne kombinacije
  Najpametniji si kad cutis

  1. Vukašin komentariše

   Da li si ti uopšte pročitao saopštenje!? Čovjek ne brani Vesnu Bratić a još manje vladu, nego je riječ o tome da dukljanski mne nvo šovinisti koriste svaki mogući povod da se obruše na bilo šta što asocira na pravo srpskog naroda u Crnoj Gori da stvara i razvija svoj identitet, svoju kulturu i obrazovanje. To je meta njihovog pokuljalog bijesa a ne Vesna Bratić kao ličnost.

 9. Aco komentariše

  Bas je branis…. vjerovatno postoji neki debeli razlog za to
  Aj polako….

 10. Ivi komentariše

  Ovo je dno, i više nikada nećete voditi Srbe jer mozga nemate. Znamo sa pare veze, tornjaj se budalo, ovo je dno. Pi ljige ćutali ste kad je Leposavić šutnut a sada zbog guzica skiči te i to svako vidi!

  1. Marko komentariše

   Ajde ne baljezgaj vise.. Primitovcu, letis s posla jbg, tesko je znam.

 11. Ivi komentariše

  OĆETE LI SRBI DA VAS OVI VODE. PIH!

  1. Gligor komentariše

   Ivi, tebi vjerovatno prvo prikopčaju mozak na struju, pa te tek onda puste da pišeš komentare.

   1. Ivi komentariše

    Ti si kokošari koji ne vidiš da posu pa šta bude. Ni sad nemaju muda, zašto sunce, davali im pare i gurali po dubini rupice. Izvinite na ovakvim riječima ali zaslužuju sve…

 12. Dekson komentariše

  Bravo Slavene. Iako ste politički protivnic ti je braniš odnosno razotkriva neistine i spinove Montenegrinskih fašista. Ljudi Bratićka može biti ovakva ili onakva ali nije to izgovorila što joj se stavilo u usta. Nabrojala je po imenu jedan dio protivnike crkve koji su glasali za sramni Zakon o otimanju crkvene imovine i to je to.
  Bravo za DF, uvjek jasno i precizno i istinito.

 13. Bure komentariše

  Čitate li vi išta drugo osim Borbe dps Botine olinjale ..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.