Bošković „prosvijetljen“: Istina je da su predstavnici DPS-a sarađivali sa Rusima ali DF sarađuje sa njima da bi rušio sopstvenu državu

5

Nakon saopštenja Demokratskog fronta ponovo je reagovao poslanik DPS-a Predrag Bošković i kazao im da ne brinu jer on njima nije prijetio.

„Ne brinite, ruski plaćenici, za razliku od vas ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u „Kristal“ – takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu. A kada galamite – kao sada – tada vas je najviše strah. Ovog puta – od izbora. A ja vam poručujem – doći će brže nego što mislite“, kazao je Bošković.

Lijepo je što DF već sada najavljuje uticaj na pravosuđe tako što će pohapsiti političke neistomišljenike – no, Bošković drugo nijeni očekivao.

„Neke frustracije su trajno neizlječive. Ali nećete vi nikoga hapsiti – nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu“, kazao je on.

Kao svjedok vremena, Bošković potvrđuje da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivali sa ruskim zvaničnicima kao i sa zvaničnicima stotina drugih zemalja.

„Samo postoji jedna razlika u odnosu na slučaj Demokratskog fronta – Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države. Za te je stvari Moskvi bio i ostao namijenjen isključivo Demokratski front sa njegovim satelitima“, zaključio je Bošković.

5 Comments
 1. Q komentariše

  Kakva je to država u kojoj je režim izvršio samookupaciju u korist NATO nacističke alijanse?Nikakva.Smrt Nato sloboda narodu !

  1. Drška od stomaka komentariše

   Amin!

   1. Anonimni komentariše

    Umjesto da ekspresno ide u zatvor, ova protuva još i prijeti, pa to može samo ovdje!

 2. Dobrilo komentariše

  Ovo je zadnja dzukela , ako me razumijes!

 3. Srdjan Lonchar komentariše

  {„Neke frustracije su trajno neizlječive. Ali nećete vi nikoga hapsiti – nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu“, kazao je on.}

  ===================================================

  Boshkovicu,

  Sve si pogreshno razumeo. Ne treba da se plashite DF, URE, Demokrata, Demosa, Ujedinjene CG….. Oni nisu vash problem. Vi treba da se plashite STO KATNIC I VESNA MEDENICA VISHE NISU TU DA ZASTITE VASHU HOBOTNICU, DA SAOPSHTE KAKO „NEMA NI UDALJENJE SUMNJE…, KAKO STE SARADJIVALI SA SHKALJACIMA I KAVCHANIMA, DOK VAS JE ON POSLAO PO ZADATKU DA IH SVE RASKRINKATE….“

  .
  .
  .
  A shto se tiche onoga shto si naveo da su u DF „dobijali novac 2016. i 2018“, pa 2 godine ste to istrazivali sa Katnicem i celom Sluzbom i najvishe ste nashli da je Medojevicev prijatelj gradjevinar uplatio 300 eura da bi „oprao tih 300 eura“!!! Dalje je Katnic nashao da su Rusi platili vasheg „Svedoka Saradnika“ Sindjelica (koga niko iz DF nije ni poznavao, jedino ga je znao Katnic, josh kao kriminalca kome je sudio u ratnim danima) da pokupuje one tranje na buvljaku u Bubanj Potoku i Paju Velimirovica da pokupuje sve one pushke, koje je (PAZI OVO) „PO NAREDJENJU VASHEG SDT, KATNICA BACIO U GAZIVODE JEZERO. REKAO JE U VASHEM SUDU DA SU I ON I SINDJA BILI TOLIKO RASEJANI I U ZURBI DA NISU IMALI VREMENA DA SNIME TE PUSHKE kao KLJUCHNI DOKAZNI MATERIJAL ZA DF SARADNJU SA RUSIMA, PRE NEGO SHTO IH JE UTOVATRIO U CHAMAC I BACIO U JEZERO GAZIVODE“. Toliko ste se bili zapetljali u vashe lazi da ni na jednom mestu u tuzbi protiv DF niste imali hrabrosti-chasti da imenujete Jezero Gazivode, vec ste u vashoj tuzbi rekli „pushke, glavno oruzje za lazni drzavni udar su bachene u „neko jezero u susednoj stranoj drzavi“!!!!“.

  Toliko o vashem istrazivanju DF i Rusa – 2016 – 2018.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.