URA: Bečić se spušta na nivo ulice, koji ne priliči ozbiljnom političaru

3

,,Aleksa Bečić se konstantno spušta na nivo ulice, koji ne priliči nijednom ozbiljnom političaru. Crna Gora ide evropskim putem, Demokrate nijesu samo odustale da u tome daju doprinos, već ga umnogome i odmažu. Nažalost, današnja press konferencija je nastavak degradacije dosad učinjenog od strane Demokratske Crne Gore, koja je u jednom trenutku skrenula desno i odustala sa evroatlantskog i evropskog puta Crne Gore“, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, Demokrate su imale otvorenu ponudu da budu dio promjena na bolje. ,,Imale su poziv da učestvuju u razgovorima nakon pada Vlade, ali su od svega odustale koristeći djetinjastu argumentaciju. Nažalost, nekonstruktivan, često destruktivan, amaterski pristup u krajnje komplikovanim geopolitičkim trenucima u kojima se nalaze Balkan i Evropa, Bečić i Demokrate biraju nedoličan pristup rješavanju trenutne političke krize“, zaključuju.

3 Comments
 1. Jakov komentariše

  E mozete svi da poljubite Becica u guzicu i to da vam cast bude. Vi ste ulicari sa koca i konopca koje jebe milo za sitne pare. Evropejci, vi i ne znate sto znaci rijec evropejac. Gadite se svakome izdajnici nepismeni. A dje vam je Mikic prasica masna.

  1. Marko komentariše

   Nesmije Bečića niko u guzicu da ljubi,ker bi im bile oči iskopane od ljubomornih funkcionera Demokrata

 2. Law komentariše

  Dragi sunarodnici Srbi, Abazović je za Bečića vazda bio gospodin, antipod šićardžije i nekog kome sitnosopstvenički interesi zamagljuju racio, nekog ko će akobogda uz pomoć SNP-a izvući Crnu Goru iz ovog vrzla propadanja i dovesti našu zajedničku zemlju na prag EU , naravno uz doprinos DF-a i svih onih okrenutih bufućnosti Crne Gore i naših mladih naraštaja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.