Volodin: Zelenski je napustio Ukrajinu i otišao u Poljsku!

5

Predsjednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin izjavio je da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski napustio Ukrajinu i da se trenutno nalazi u Poljskoj.

– Zelenski je napustio Ukrajinu. Poslanici ukrajinske Vrhovne rade tvrde da ne mogu da dopru do njega u Lavovu i da je sada u Poljskoj – napisao je Volodin na Telegramu.

5 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Podpalio je Ukrainu a sada će i Poljsku. Bravo majstore, tako se to radi. Komedijaš krvavih ruku. Klovn ubica.

 2. CG komentariše

  Sputnjik se više ne može čitati u Crnij Gori, sledeća će biti zabrana In4s-a, a Borba hoda po tankoj žici.
  U evropskim parlamentima se spremaju odluke o 20-to godišnjoj zabrani svih ekonomskih veza sa Rusijom. Putinovo nasledstvo neće biti obnovljeno carstvo već razorena i uništena državna ekonomija za sledeće dvije decenije. To neće umanjiti njegove sposobnosti da vodi i završi ovaj rat, ali ta „pobjeda“ će vratiti Rusiju u kameno doba. Imaće brašna, graška i ulja (kako kaže Vučić za svoju zemlju). Trpjeće i evropske ekonomije, ali je to ipak samo malo odustajanje od komfora na koji smo navikli: ne moramo baš svake druge godine kupiti novi laptop, i onaj stari radi dobro. Njemački zeleni su čak pristali da se ponovo uključe termoelektrane na ugalj i nuklearke, samo da ne zavise od Rusije i da ih prije udave.
  Slava Ukrajini!

 3. paka komentariše

  To je samo tyranzit brzo ce on preko bare.
  Njihov igrac zakuvao pa pozivao narod na oruzje i na kraju pobjegao.
  Imamo i mi u CG ovakvih poltrona sto bi zbog zapada majku izdali.!!!!!

 4. zdravko komentariše

  To je ludi komičar. Pogledajte na internetu video gdje se skinuo go i udara svojim polnim organom po klaviru. Tog ludaka je SAD dovela da bude figura predsednika u Ukrajini. Osnovao nacističke jedinice za njega je to normalno. Služi NATOU. Da je pobjegao i to se očekuje. Nametnut je.

 5. […] su portali sa našeg govornog područja koji su prenijeli tu informaciju – Borba, Avaz  Objektiv, Srbijadanas, Novosti, Vijestisrpske, Informer, 24sedam, Pobednik i Glas […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.