Nikšićke Demokrate: Podrška Predsjedništvu da na Glavnom odboru izaberu kandidata Demokrata

2

S obzirom na činjenicu da su Demokrate jedina građanska opcija koja ima višegodišnje iskustvo u političkoj borbi sa DPS-om, te da znamo kako se DPS pobjeđuje, Opštinski odbor Demokrate Nikšić, kao najsnažnija politička organizacija u Nikšiću, pruža punu podršku Predsjedništvu da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora na kojoj će biti utvrđen kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore, saopštile su nikšiće Demokrate.

„Aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške su dinamizirane, a velika podrška građana Nikšića politici Demokratske Crne Gore ohrabruje, što potvrđuju i informacije sa terena i relevantne istraživačke agencije“, kazali su oni.

S tim u vezi, definitivno je, kako navode, da kandidat Demokrata ima najveće šanse da prođe u drugi krug predsjedničkih izbora i tamo odnese pobjedu nad bilo kojim drugim kandidatom.

„Demokrate su garant ekonomske i moralne obnove, te partija koja se snažno zalaže za vladavinu prava i ulazak Crne Gore u Evropsku uniju, koja čini vlast u 80% opština u Crnoj Gori, i spremni smo za veliku pobjedu na predsjedničkim izborima“, zaključuju u saopštenju.

2 Comments
  1. prst na celo komentariše

    Dosjetili ste se, ne pominjete NATO u saopštenju, hoćete da prevarite narod, pa vaš predsjednik obožava NATO svaki dan, a i strane ambasade.

  2. @Demokrate komentariše

    Izaberite profesora Baltazara,ili Paju Patka,
    mala sekto Diznijevih likova iz mašte….sa pečenim očima i odijelcima manjim za broj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.