Medojević poručio Vladi: Ne očekujete valjda da vam DPS sam servira dokaze o kriminalu

11

Predsjednik Pokreta za promjene , jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini  Nebojša Medojević, saopštio je da nije bilo političke volje za reforme i demontažu.

“Izbori su bili 30. avgusta. Dali smo im četiri mjeseca da pospreme i uklone sve optužujuće dokaze njihovog kriminala. Šta ste očekivali? Da vam sami serviraju dokaze o kriminalu i sami sebe optuže”, upitao je jedan od lidera Demokratskog fronta na Facebooku.

Dodao je da je zato govorio o vanrednom stanju, rasformiranju ANB, hapšenjima, oduzimanju legitimacija, oružja, zaplijeni kompjutera, digitalne dokumentacije, otvaranju dosijea, lustraciji…

“Nažalost, nije bilo političke volje. Bilo je važnije spriječiti da DF uđe u Vladu i sprovede reforme. Ipak, tragovi postoje. Samo treba htjeti i znati”, poručio je Medojević.

11 Comments
 1. Tajci komentariše

  Izgleda da su ocekivali da ce pred ekspertima svi da kleknu i da im podnesu raporte. Nemaju pojma ti eksperti sa kim imaju posla. Ipi mozda i znaju ali imaju dogovor. Evo u pojedinim resorima ama bas nista nije uradjeno. Proci ce brzo i i 100 i 200 dana a ono nista. Niko ne zna kakvi su planovi. A premijer kao da ga je licno milo izabrao. Vise se sa njim sastaje nego sa onima koji su ga doveli na vlast. Ministri iz srca dps-a nista ne mijrnjaju. Ministarka odbrane inace profesor na milovim univerzitetu samo je nastavila gdje je Boskovic stao. Svi su i dalje na svojim pozicijama i osokoljeni ponovo pokazuju svoje lice prema potcinjenima. Koriste vazece zabrane o obracanju treniraju strogocu a u medjuvremenu se pozicioniraku kod drugih stranaka. Svi oni najokoreliji vec su se uclanili u vladajuce partije. Uzas.

  14
  4
  1. Dzo komentariše

   Pa da srusimo vladu? Da dodje dps ili da damo podrsku pa polako da se sredjuje. I vi ste 20 godina u opoziciji pa bez Zdravka ne bi bilo ni ovo moguce. Tako da polako

   9
   11
   1. Tajci komentariše

    Mnogo si pametan. Kako ti mozes da srusis vladu ili da joj das podrsku. Narod je izabrao svoje predstavnike i oni odlucuju o podrsci. Svaki poslanik joj moze uskratiti. I potpuno jasno…sa debelim razlogom. A sto se dps-a tice on je mrtabl, ali se pokusava napraviti novi. I sad df treba da to gleda…malo morgen.. A ti i slicni botovi dps-a ili krivokapica, postaje svejedno, jer istu pricu pricate, batalite sa spinovanjem jer je stvarnost potpuno drugacija a i narod nije sasav da ne vidi da ih Zdravko preveslava.

    8
    2
    1. Kiki komentariše

     Veli ova pijandura, dali smo im 4 mjezeca. Reci dao sam im.

     2
     4
  2. LipaLipa komentariše

   … medova prica kao redovno, … u zadnje vrijeme, … mogu tacno odrediti dan mjesec i sat, prsla, ko dinja, … njegov predlog kao da trenera, … posaljes u sesnajeterac, … da daje golove (12 apostola, sala haha). … oma cveni karton. … prekinuta utakmica, … sluzbeni rezultatom, … zna se ko sta radi u drzavi, … ko kosi ko vodu nosi, … nijo ovo komuna, … Robespjer i diktatura, …znamo i kako su zavrsili, … medo uzmi koju narandzu, … nije da ne mozes kao mnogi,

 2. Felix komentariše

  Plaše se i rade po nalogu ko zna koga …….

  5
  1
 3. Ksilofon komentariše

  Medo opet pluta visoko na oblaku alkoholni isparenja…

  Sve bi on to počistio, samo da ga puste. On i njegov najbolji drug Tramp. Borci protv svjetskih zavjera od Vašingtona do Veljeg Dubokog.

  1. Sloga bice poraz vragu komentariše

   Medo sve si u pravu, sve, ali uhapšena je zena simbol DF a i slobode, sirota a bogata hrabroscu i cascu,podržimo nasu DARU sa Smokvica! Sad je preslo svaku granicu . Sekulovicu, osisaj se i ostavku, pritisak na krivonogog prevaranta i dritana, uzeli ste vlast ponasajte se tako ! Svi uz DARU !

 4. NikšićGolijaKiM komentariše

  @Dzo
  Naravno da treba srušiti ovakvu vladu. Ova vlada nema legitimitet jer je stvorena na ucjeni , narod nije glasao da dođu ministri koji nemaju petlje da krenu raditi po zakonu i da se krene u izmjene zakone da se procesuiraju oni koji su pljačkali ovu zemlju. Ako ništa, zašto nije uvedeno vandredno stanje kao što kaže Medojević i onda se moglo mnogo toga uraditi a svi znamo kakve su se pljačke desile od strane vrha režima i kerova njihovih? Mogao senaći način samo da su htjeli mndatar, dritko, ministri… moglo se ali ali se nije htjelo. Treba očistiti birački spisak i novi izbori jer sa ovim tempom mandatara za 50 god. ne bi ni par njih stigao procesuirati a ima ih na hiljade… neko zapljačku države, neko za otpuštanja ljudi sa poslova, neko za maltretiranja, zatvaranja, batine… neko za namještene presude itd. itd. Ova ucjenjivačka vlada uopšte nema namjeru da se obračuna sa kriminalom i neprijateljima države… ova vlada em što ne želi ,em što ih je strah… Očistiti birački spisak i na nove izbore, ne treba nam DPS umjesto DPS-a!!!

  1. LipaLipa komentariše

   … Golija, bolan ne bio, … nije medo naivan,… ne pominji mu izbore, … oma bi morao da obnavlja znanje sa elektrotehnike, … prevremeni ibori=brodolom, … svako dobro, ne zamjeri, …

 5. t-rex komentariše

  Medo izglasajte te zakone sutra,a od prekutra uslovite svoju podrsku smjenom ministara policije i inostranih poslova,dvojice najvecih papaka u vladi papaka.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.