DF Bijelo Polje: Nastavlja se progon nad funkcionerom Demokratskog fronta Miljanom Đukićem iz Bijelog Polja

2

Miljan Đukić, funkcioner Nove srpske demokratije iz Bijelog Polja koji je preživio pravu torturu od bivšeg režima i njihovih podanika jutros je dobio poziv za novo suđenje.

“Iz bjelopoljskog DF-a ovog puta, kako kažu poziv mu je stigao, nakon što je Uprava policije pokrenula postupak protiv njega zbog navodnog kršenja javnog reda i mira, nakon što su pripadnici CB Bijelo Polje upali bez ikakvog naloga u stranačke prostorije Nove srpske demokratije, u kojoj se nalazio u tom trenutku i Miljan Đukić, koji inače upravlja ovim prostorijama”, kazali su iz Demokratskog fronta Bijelo Polje.

Službenici CB-a Bijelo Polje su upali na taj način sa ciljem napada i traumiranja Đukića i njegove porodice kao i kolega koji su tad bili zajedno sa njim, poručuju iz ove partije.

Predvodnici ove akcije su po nalogu Zorana Lazovića i Danka Gogića bili i najbliži rođaci Gogića izvjesni Jagoš Krsmanović, zatim Borislav Bulatović, Fatmir Sijarić, Mevludin Hasanović i drugi  saopšteno je iz bjelopoljskog DF-a.

2 Comments
  1. Ivi komentariše

    Srbe maltretiraju kao i prije a ove su fukare glasale za Krivog i ive nesoje za koje niko živi ne zna bez UDBA. Sramota.

    8
    1
  2. E viva komentariše

    Tako je milicijo, pozlatila se.. Hapsi izdajnik, samo tako

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.