Konatar: Dati maksimum napora kako bi Crna Gora do 2025. godine pristupila EU

2
„Naredni mjeseci su ključni za put Crne Gore ka EU – i ne zbog Evrope, već zbog nas samih moramo završiti neophodne reforme u sudstvu, nastaviti beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije, i naravno uz slobodne medije zakoračiti ka članstvu Crne Gore u EU“, poručio je potpredsjednik i poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

On je to kazao komentarišući predstavljeni Izvještaj o napretku Crne Gore.

Konatar je pozvao sve subjekte u državi da iskoriste trenutak i daju maksimum napora kako bi Crna Gora do 2025. godine zaokružila proces pristupanja EU.

„To uostalom traži i preko 85% građana koji podržavaju naš put u EU. Takva podrška i obavezuje da kao subjekti koji upravljaju ovim procesom budemo na visini zadatka i uradimo sve stvari kako bi Crna Gora postala punopravna članica najrazvijenijih država Evrope ali i svijeta“, poručio je Konatar.

On je istakao i da u Crnoj Gori sve političke stranke treba da razmirice ostave po strani kada je u pitanju proces integracije Crne Gore u EU.

„Ako se oko nečega možemo uskladiti onda je to pitanje pristupa EU. Građani to od nas očekuju a URA će dati i posljednji atom snage kako bi doprinijela ovom procesu“, zaključio je Konatar.
2 Comments
  1. Кнез Васојевић komentariše

    Što bi rekao Rambo: „oćeš k.. sine“

  2. Zlatko. R komentariše

    Ni 2039,ne folirajte se i sami to znate.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.