Kaluđerović (SNP): Dužnost političara je da šalju prave i održive poruke, a ne da se bavimo olako datim obećanjima!

1

Slađana Kaluđerović iz Socijalističke narodne partije je prilikom gostovanja u emisiji „Okvir“ na RTCG-u rekla da će uskoro biti završena strategija razvoja poljoprivrede, te da silne komisije i fondovi ne znače puno, ako nema rezultata. Ona je rekla da pompezno najavljene mjere ne znače mnogo ako nema konkretnih rezultata i benefita koje građani mogu da vide.

„U slučaju da bude ovako kako najavljuje novoformirani pokret vezano za zarade i zaposlenost, cijena rada se povećava, ja nisam sigurna da to može da bude održivo. Lako je pričati i gledati stvari kroz ružičaste naočare, ali mislim da je dužnost političara da šalju prave i održive poruke, a ne da se bavimo olako datim obećanjima“, rekla je Kaluđerović.

Ona je kazala je najvažnije da se vidi koliko je neko radio u prethodnom periodu, koliko je novca zaradio, i koliko je doprinio ovom društvu, umjesto što se iznose olake kvalifikacije o stepenu obrazovanja.

„A tek u predstojećem periodu vidjećemo koliko će biti investicija i novih projekata, i koliko toga dobrog za crnogorske građane“, podvukla je Kaluđerović.

1 Comment
  1. Joko komentariše

    Slazem se sa tobom. Lako je zaradjivat kad te isplate kreditom sa rokom otplate na 200 godina. Pa cak iako si VKV radnik. Nego kakav predsjednik partije takva partija. Ja na tvoje mjesto ne bih usta otvarao nego bi ili se isclanio ili gledao u pod.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.