Građani Crne Gore nisu bezbjedni: Spasojeviću bačene dvije bombe u dvorište, likvidacije među klanovima konstanta, bezbjednosna situacija zabrinjava!

3

Nakon što je u javnost Crne Gore posvjedočila napadu na imovinu Predraga Spasojevića, kome su u četiri dana bačene dvije bombe u dvorište, postavlja se pitanje jesu li građani Crne Gore, nevažno jesu li državni službenici ili ne, zaista bezbjedni?

Ovo predstavlja samo još jedan u nizu ekscesa koji su se dešavali u Crnoj Gori prethodnih godina. Počevši od rata klanova, ali i međusobnih sukobljavanja pojedinaca koji često završe fatalno, paljenje i krađa automobila, podmetanje eksplozivnih naprava, samo su neki od primjera da se građani Crne Gore ne mogu osjećati bezbjedno u svojoj državi jer je očigledno da postoji određena garnitura koja konstantno unosi nemir i izaziva sukobe i incidente.

Sve je ovo zasigurno vezano za Demokratsku partiju socijalista imavši u vidu da su upravo oni kreirali ovakav sistem koji je trajao bezmalo 30 godina. Istina je da su se tokom njihove vladavine formirala dva veoma opasna kriminalna klana koji se bave švercom kokaina, dok se takođe sumnja da postoje i drugi ogranci koji se bave švercom cigareta. Opšte je poznata činjenica da je ovo itekako opasan posao a ukoliko dođe do sukoba unutar ili među klanovima, tijela ubijenih se samo nižu.

Ali kako u ovom slučaju da se građani Crne Gore, koji žele i traže normalan život, osjećaju kada su životi njih i njihovih najbližih na ovakav način ugroženi? Je li normalno bezbjednosno stanje kada se ubijaju novinari, prave im se sačekuše ispred mjesta na kojima žive, postavljaju bombe ispod automobila, pale vozila, a nerijetko i zapucaju i likvidiraju članove suparničkih klanova.

Ukoliko se sve ovo uzme u obzir, građani Crne Gore se ni u kom slučaju ne mogu osjećati bezbjedni u svojoj zemlji.

3 Comments
  1. Marko komentariše

    Tačno tako.Napadaju se državni službenici i to od strane države .Ugroženi su im životi i na mjestu stanovanja i na poslu.Gestapo model progona.

  2. Harvi Kejtl komentariše

    Oformiti narodnu miliciju da parira ovom odnarodjenom lopovskom kadru u policiji i onda lagano uvesti vanredno stanje.jedina moguća formula da se pomogne narodu.drugče ko kaže laže

  3. Spuski komentariše

    Moze da se ponovo formira odeljenje za zastitu naroda(ozna)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.