Pobjeda objavila lažnu vijest: Dragica Lompar, a ne Vasilj Jovović, biće direktor Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević”

3

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta imenovaće Dragicu Lompar za direktora Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević” na Cetinju, otkriva BORBA.

Dragica Lompar je dugogodišnji službenik Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević”, a na mjestu direktora zamijeniće Bogića Rakočevića kome je mandat istekao krajem prošle godine.

Ranije danas “Pobjeda” je objavila, a CDM prenio, lažnu informaciju da će Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta na čelo Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević” postaviti Vasilja Jovovića honorarnog nastavnika na Pravoslavnoj bogosloviji „Sveti Petar Cetinjski”.

Ovu neprovjerenu informaciju iskoristili su pojedini opozicioni političari koji su pisali saopštenja u kojima su izrazili zabrinutost za građansku, sekularnu i multietničku budućnost Crne Gore.

 

 

 

3 Comments
 1. TREPCA komentariše

  STA OCEKUJETE OD STARIH LAZOVA …

  28
  5
 2. ja lično komentariše

  Nije ipak izgleda laz nonste pod pritiskom javnosti opet slagali čovjeka. Ne zna se ko je veci smutljivac u novoj vlasti,svi imaju putera na gkavi lazu ljude

  6
  2
  1. Milan komentariše

   Tačno, nije bila laž i htjeli su da postave ovog čovjeka na to mjesto, no su odustali kad su bivše režimlije i gradžanisti zakokodakali. Kakva je ovo vlada i kakvi su to smutljivci i strašljivci, veseli mi bili sa njima…

   6
   2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.