DNP Podgorica: Snažna podrška Kneževiću u borbi za očuvanje izborne volje građana

2

Sjednica Opštinskog odbora DNP Podgorice sa dvije tačke dnevnog reda, aktuelna političko-društvena situacija u zemlji, kao i imenovanje novog predsjednika mladih održana je sinoć. Sjednicom je uz predsjednika Kneževića, predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora i jedan od potpredsjednika DNP-a Jovo Pejović.

Sa sjednice je poslata snažna poruka podrške predsjedniku Kneževiću za napore koje ulaže u odbrani izborne volje građana iskazane u avgustu, kao i poruka da iako se parlamentarna većina nalazi u određenoj političkoj krizi Demokratska narodna partija u dijalogu sa premijerom Krivokapićem vidi rešenje za prevazilaženje spomenute krize.

Na sjednici je za predsjednika mladih jednoglasnom odlukom prisutnih izabran Nemanja Baošić, koji se tom prilikom zahvalio na ukazanom povjerenju i istakao da mu je čast biti dio političke DNP porodice koja ni u najtežim vremenima nije odustala od borbe za pravdu i istinu.

Baošić je dodao da DNP nije institucionalno zastupljena u mjeri izborne volje građana iskazane u avgustu, ali da u smutnim i politički haotičnim vremenima nije odstupila od svojih programskih i ideoloških vrijednosti, kao i da time nije izgubila ono najvažnije, čast i dostojanstvo.

Na sjednici je zaključeno da DNP u potpunosti ostaje posvećen tradicionalnim, ideološkim, identitetskim i programskim vrijednostima uz konstataciju da građani prepoznaju navedeno i Demokratska narodna partija jača svoje redove iz dana u dan.

2 Comments
  1. SLOBO komentariše

    NERAZUMIJEM OVE PATRIOTE KRIVOKAPIC IM LOZI VATRU ISPOD NOGU A ONI GA PODRZAVAJU OVDE JEBE LUD ZBUNJENOG: JOS MALO CRNOGORCI CE PUZATI NA KOLENIMA DA OD SRBIJE TRAZE HRANU

  2. LipaLipa komentariše

    … ma ima milan/dnp podrsku naroda nas na portalu, … niko ni da “pljune” na ovo sapstenje dnp, … ovog momceta, slike i prilke njihove “politike” debilne, … davno sam primijetio da milan/Bred debelo promasio vrijem djelovanja, … on bi bio “rodjen” za period komunisticko termidora ‘44-‘54, … u to doba bilo “ciscnje palube”, oslobadjanje od antiprotivnih, … cetnici Zidani Most, Krivi rog, Srmski front, umjetnici/kultura, u BG, finale Goli Otok, … sto bi to bili “poslovi” za Brda, zakasnjelog komunca, … aj zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.