Damjanović: DPS i NATO guše slobodu štampe u Crnoj Gori

0

Piše: Igor Damjanović

Crna Gora je juče dočekala 17. dan slobode štampe, a da se ne zna ko su ubice najistaknutijeg novinara u njenoj istoriji – Duška Jovanovića. Dok se ne otkriju i ne procesuiraju ubice i naručioci ubistva Duška Jovanovića govoriti o slobodi štampe u Crnoj Gori je apsurdno.

Slobodu štampe u sadašnjem trenutku u Crnoj Gori guše 2 centra moći. Prvi predstavlja okruženje Mila Đukanovića odgovorno za neotkrivanje ubica Duška Jovanovića, hapšenja, zastrašivanja i maltretiranja novinara. Drugi centar nalazi se u zapadnim ambasadama, NATO strukturama i njihovim medijskim i NVO ispostavama. Oni dezinformacijama napadaju Rusiju, Srbiju, pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori i ostale institucije i pojedince koji im ideološki nisu po volji.

Ja sam se lično našao na udaru oba ova centra moći. Okruženje Mila Đukanovića me hapsilo, prijetilo mi sa Tviter naloga Vlade Crne Gore i maltretiralo moju porodicu, računajući da će me tako ućutkati. Iz ovog drugog centra izdvojio bih tekst “Besmrtni puk Crne Gore”, objavljen na sajtu tzv. Digitalnog forenzičkog centra (DFC) Atlantskog savjeta, u kome je na samo 2 stranice napisano čak 11 notornih laži (oivičeno crvenom) vezanih za moju ličnost i moje aktivnosti.

Za finansiranje bizarnih lažova iz DFC-a NATO pakt je do sada izdvojio stotine hiljada dolara.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.