Bratić: SD-u su ikone Bogorodice i Sv. Vasilija svjedočanstvo zločina, a pravljenje partijskih ćelija od obrazovnih ustanova nije

2

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić reagovala je na Twitteru povodom navoda predsjednika omladine Socijaldemokrata (SD) u kom on tvrdi da je dodjela ikona u Prvoj srednjoj stručnoj školi Nikšić uz diplomu Luča svjedočanstvo zločina koji je bivša ministarka Bratić počinila nad obrazovnim institucijama u Crnoj Gori.

Bratićeva je na Twitteru ironično napisala da je „kriva i za globalnu krizu, sve postojeće i bivše konflikte, rast cijena goriva, i ako je negdje grad uništio usjeve“.

„Dodajte, molim vas, da sam kriva i za globalnu krizu, sve postojeće i bivše konflikte, rast cijena goriva, i ako je negdje grad uništio usjeve. Da, dobro vidimo. SD-u su ikone Bogorodice i Sv Vasilija „svjedočanstvo zločina“. Pravljenje partijskih ćelija od obrazovnih ustanova nije“, napisala je ona na Twitteru.

Podsjećamo, na pojedinim medijima objavljene su fotografije dodjele Luča u Prvoj srednjoj stručnoj školi Nikšić, a to je izazvalo buru (iz nepoznatih razloga. Reagovao je i predsjednik omladine Socijaldemokrata Miloš Mašković koji je na Twitteru napisao da je Vesna otišla, a njeni kadrovi su ostali, što je i prouzrokovalo reakciju bivše ministarke.

„Vesna je otišla, a njeni kadrovi su ostali. Dodjela ikona u Prvoj srednjoj stručnoj školi Nikšić uz diplomu Luča svjedočanstvo je zločina koji je bivša ministarka Bratić počinila nad obrazovnim institucijama u Crnoj Gori. Da, dobro vidite. Ovo se događa u građanskoj i sekularnoj Crnoj Gori. Pozivam Ministarstvo prosvjete da hitno reaguje na način što će smijeniti direktora Prve srednje stručne škole Nikšić Milomira Šumića. Svaki potez koji ne bi išao u tom pravcu opravdao bi bojazan Socijaldemokrata vezano za učešće prosrpskih i proruskih kadrova u 43. Vladi Crne Gore.“, naveo je Mašković.

2 Comments
  1. Srpski narod komentariše

    Vesna, svi smo uz tebe i gradonačelnika Marka Kovačevića! Da se učenicima nijesu svidjele ikone kao pokloni, ne bi ih ni prihvatili. Ne damo svetinje!

  2. Dobrilo komentariše

    Samo pileci SD mozak moze iskonstruisati ovakvu glupost! Ikone Bogorodice i sv. Vasilija su za sd svjedocanstvo zlocina. Sta dalje reci, i uopte razovarati sa takvim bilmezima. Od Brajovica lopuze, do poslednjeg podrzavaoca SD -a sve su likovi , koje treba zaobilaziti u sirokom luku. Osatavljaju odvratan smrad za sobom!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.