Završen konkurs u policiji: Ekipa iz Granda preuzima sva rukovodeća mjesta!

2

Na konkursu Uprave policije, za četiri pomoćnika direktora, koji je juče završen prijavili su policijski službenici, koji su bliski ekipi iz Granda, saznaje Borba.

Prema našim saznanjima, za svaku vodeću poziciju je konkurisao službenik blizak ovoj grupaciji.

Prijavili su se i neki aktivni načelnici policija, potvrdio nam je naš izvor.

Bivši službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost Zoran Lazović, načelnik barske policije Drago Spičanović, rukovodilac Interpola NCB Podgorica Dejan Đurović i direktor Forenzičkog centra Danilovgrad Zoran Tomčić prijavili su se na konkurs za pomoćnike direktora Uprave policije Veselina Veljovića.

Ovo je još jedna potvrda pisanja Borbe da je Milo Đukanović dao zeleno svijetlo ekipi iz Granda, tačnije da je izvjestan povratak u službu Zorana Lazovića i Duška Golubovića.

“Svi viđeniji službenici za koje se zna da su bliski ovoj grupaciji, prijavili su se na konkurs. Očigledno je da Đukanović želi potpunu dominaciju u tom sektoru, jer je nije imao, pa je odlučio da da zeleno svijetlo za ekipu iz Granda za dolazak na rukovodeća mjesta”, saznaje naš portal.

U tom svijetlu treba gledati i poslednje rokade u policiji, pred završetak konkursa.

Oglas je objavila Uprava za kadrove, a traže se pomoćnici direktora policije za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, Sektor specijalne policije i Sektor za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, kao i pomoćnik direktora organizacionih jednica za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku.

Konkurs je objavljen pošto su nakon izdavajanja Uprave policije iz Ministarstva unutrašnjih poslova, pored četiri postojeća pomoćnika direktora, formirana još četiri sektora, kojima će rukovoditi pomoćnici direktora policije.

Konkurs za četiri pomoćnika direktora Uprave polciije Veselina Veljovića aktivan je od 26. aprila do 16. maja. Kako je navedeno iz Uprave za kadrove, uslovi za izbor sva četiri direktora su isti.

Ne jenjava sukob ekipa iz Granda i Mojkovca: Bitka za čelna mjesta u policiji!

2 Comments
  1. Fico komentariše

    Pravi profesionalci, čestitka

  2. Vasilije komentariše

    Nabrojane prijavljene kandidate etiketirate kao „vidjenje“?Pojam vidjen,koliko je meni poznato se vezuje zabljudebkoji su pošteni,časni ,hrabri i koji se ne prepoznaju po neznanju, podanistvu,zaštiti kriminalaca i sl. Je li upitno za kandidate prijavljene reci da su vidjeni ostavljam časnim komentatorima da procijene!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.