Ne jenjava sukob ekipa iz Granda i Mojkovca: Bitka za čelna mjesta u policiji!

1

Na konkursu Uprave policije, za četiri pomoćnika direktora već se prijavio jedan broj bivših policijskih službenika koji su bliski ekipi Duška Markovića, saznaje Borba.

Jasno je da će se na tom konkursu voditi bitka između ekipe iz Granda i grupe iz Mojkovca, ko će imati većinu na rukovodećim mjestima u policiji.

Nagovještaj vraćanja jednog broja bivših službenika, signal je da se ekipa okupljena oko premijera, neće tako lako predati i da će na sve načine pokušati da ostvari prevlast.

Spekuliše se da je Milo Đukanović dao zeleno svijetlo ekipi iz Granda, tačnije da je izvjestan povratak u službu Zorana Lazovića i Duška Golubovića.

“Iza kulisa se već vodi pravi mali rat oko toga ko će imati prevlast u bezbjednosnom sektoru. Zato se najavljuje povratak u orve redove bivših službenika, nekih čak koji su opterećeni i nekim aferama u prošlosti. To treba da bude odgovor ekipe okupljene oko premijera, na najavu da se čelni ljudi iz Granda vraćaju u službu, saznaje naš portal.

Oglas je objavila Uprava za kadrove, a traže se pomoćnici direktora policije za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, Sektor specijalne policije i Sektor za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, kao i pomoćnik direktora organizacionih jednica za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku.

Konkurs je objavljen pošto su nakon izdavajanja Uprave policije iz Ministarstva unutrašnjih poslova, pored četiri postojeća pomoćnika direktora, formirana još četiri sektora, kojima će rukovoditi pomoćnici direktora policije.

Konkurs za četiri pomoćnika direktora Uprave polciije Veselina Veljovića aktivan je od 26. aprila do 16. maja. Kako je navedeno iz Uprave za kadrove, uslovi za izbor sva četiri direktora su isti.

1 Comment
  1. […] Ne jenjava sukob ekipa iz Granda i Mojkovca: Bitka za čelna mjesta u policiji! […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.