DPS mediji proglasili mobilizaciju i zovu na okup, pobunu!

3

Piše: Ivan Milošević

DPS mediji proglasili mobilizaciju. Zovu na okup, pobunu!

-I zato sperm’te se sprem’te građani Crne Gore – za njenu odbranu. Svi masovno da se zna da se pitaju građani, a ne šverceri – iako nije droga, zove prof. dr Mihailo Burić, DPS naučnik i bivši Milov funkcioner.

Mislim da je u penziji, ali najodaniji Milovi jastrebovi nikada ne idu u penziju. Vječno su na straži DPS carstva i kao klisurine prijete svakome ko drugačije misli. Svako ko drugačije misli od Mila i njegovih kvazinaučnika je izdajnik, treba ga na lomaču, treba ga istrijebiti! Partijski program DPS i zakletva Milu jedina je istina koju slični poput promenutog profesora priznaju, to je njihova jedina Biblija, damar patriotizma i rodoljubivi osjećaj. Bez Mila sve propade, ode u pizdu materinu, bez njega ostasmo bez vazduha, bez njega planeta će da stane, bez njega rijeke će da teku uzbrdo, more će se izliti na planine, Mrtvo će postati Duboko, a Duboko Mrtvo, bez njega nećemo se ujutru probuditi, bez njega nam neće svitati, nećemo se više smijati niti praviti djecu!

Profesor i slični njemu kontaju da će bez Mila Crna Gora propasti u neku crnu rupu, da će je pojesti popovi SPC ili preseliti negdje u Žagubicu ili na Bežanijsku kosu ili će je smjestiti u neki kavez u beogradskom zoološkom vrtu! Kada profesor Burić i njemu slični brane Crnu Goru od okupatora iz 1912, 1918, 1944 i 1990, onda vam je to kao francuska revolucija, pripremaju se giljotine za neistomišljenike, sprema se vojna i ostala oprema, upućuju se ratni pokliči, (svi za Njega, On za nikoga) i svi glumataju crnogorskog Robespjera i kidišu na Bastilju, u ovom slučaju na Beograd, ali i na domaće Srbe i Mitropoliju crnogorsko primorsku!

Kaže profesor i njemu slični da je ugovor sa crkvom neviđena veleizdaja. I to je pripremaju, kako veli profesor, „Jole“, „Beli“, „Risto“ i ostali iz te družine. Pri tome misli naravno na mitropolita Joanikija, pokojnog mitropolita Amfilohija i Dritana Abazovića. Kakvi profesori, intelektualci, kanarinci i papuanci, mandraci, uskoci i presvlakači, nadriljekari, hidrolozi i metalurzi, muvatori i predatori, ideolozi i vizionari, letači i preletači, partijci i kompartijci i ostali papagaji, koji ni mrtve ljude ne poštuju i ruže mitropolita Amfilohija! Kada već to rade onda im mitropolit Joanikije i Dritan dođu kao dječja igračka, njih mogu da čereče i razvlače, skubu i deru po volji!

A kako bismo mogli nazvati ovog profesora Mihaila, kakav bi njemu mogli nadimak dati? Da nije isnpektor Dragiša, Pera ili nega druga fela, koja je umislila da je Crna Gora novi Goli Otok, novi DPS informbiro, gdje će Srbe da prevaspitavaju, tjerati da revidiraju stavove, da sitne kamen i da idu na robiju samo zato što su Srbi i što su se i oni borili za Crnu Goru, ali za srpsku Crnu Goru, poput silnih Petrovića i ostalih crnogorskih tića!

Za inspektora Dragišu ili Peru sva sredstva protiv Srba, ali i Dritana, su opravdana. Koji Makijaveli i ostali lijevi, kada inspektor Pera digne palicu, ima da nam iskrivi vilicu, utupi oštricu i na sud izdaje prikači takvu nalepnicu da se od nje ni na onom svijetu nećemo oporaviti! Kada inspektor Pera, Dragiša ili neki tamo njihov, digne novi ustanak, ima da se Spartak zastidi, a Tito će da se pokrije preko glave, jer ni njemu nije palo na pamet da diže takav ustanak poput ovih iz Njegovog okruženja!

I kaže profesor ili inspektor, šta li je tu ko, Bog sami ne zna, da Dritan pretvara normalno u nenormalno ili nemoralno u moralno i da takvog ceremonijal majstora nema na planeti! A šta je Njegov uzor i Vođa nad Vođama, njegov kralj i vitez, nosač petokrake zvijezde i ostalih ordenja, radio 30 godina u Crnoj Gori! Kako li je samo ON pretvarao normalno u nenormalno ili nemoralno u moralno? U vremenu kada je On vladao krađa je postala moralni kredo i postalo je normalno da svaki jad i bijeda iz DPS-a dobije džabe stan, doživotne apanaže i ostale privilegije! Ostali nijesu imali ni za hljeb, ali On i Njegovi, poput ovog profesora i inspektora, imali su i ono što nijesu sanjali!

I sjećam se profesora ili inspektora iz njegovih ranih dana, kada je kao predsjednik opštine nosio odijela sa reverima do ramena i bijelim čarapama. I tada mi je bio sumnjiv i znao sam da neće od njega biti neke vajde. Sam mi je dokazao da sam bio u pravu!

–I zato sperm’te se sprem’te građani Crne Gore – za njenu odbranu. Svi masovno da se zna da se pitaju građani, a ne šverceri – iako nije droga, kaže profesor i inspektor.

Koji gaf, da to nije normalno, nenormalno, moralno i amoralno!

PS. I ova pobuna 30-orice pred vilom Gorica poput je ove Burićeve mobilizacije. Šaka DPS-ovaca, spremna da se pobuni i okupi svuda gdje treba i uskoro će da protestvuju ispred svake srpske kuće tražeći reviziju planete, posebno crnogorske istorije, od prije Hrista, pa naovamo! Mobilizacija, getoizacija i velika zajebancija!

Izvor: Srpska24

3 Comments
  1. Radža komentariše

    Kakvi su ovo ološi i ništavila. A tek Ranko. Kaže više je Austrougarska napravila nego mi. Dje si bio lupežu y30 godina. Ništa nije ste radili nego krali i pustošili

    1. Lale komentariše

      Pohapsiti sve politicare lopove njihovu djecu i prijatelje, koji ne mogu da dokazu porijeklo imovine. Sve pokradeno vratiti CG i narodu..

  2. Dzemperton komentariše

    DPS lopovi teski!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.