Mladen Mikijelj

Miličić: Kriminalni poslovi DPS-a u Pljevljima su posao za SDT

0

Uslijed sopstvenog nesnalaženja u opozicionim klupama, kako na državnom, a tako i na lokalnom nivou, Demokratska partija socijalista (DPS) se ovih dana, nakon što su vidjeli da ih napadi na predsjednika Andriju Mandića samo dalje spuštaju u biračkom tijelu, prešli na Milana Lekića, saopštio je portparol Nove srpske demokratije (NSD) Mirko Miličić.

„Zapravo DPS-u najviše smetaju rezultati koje Nova srpska demokratija postiže na svim poljima. Dodatno ih boli činjenica što DPS danas kako domaća, a tako i inostrana javnost ne uvažava previše. Voljeli bi oni da imaju neke sopstvene rezultate kao argument protiv naše stranke i njenih funkcionera, ali znaju dobro da ako bi krenuli da analiziramo njihovu zaostavštinu izgubili bi još polovinu biračkog tijela“, izjavio je Miličić.

Prema njegovim riječima, „okomili su se iz DPS-a tako na Milana Lekića, koji je čitav svoj radni vijek proveo u borbi za bolji život njegovih sugrađana iz Pljevalja“.

„Okomili su se na čovjeka koji je za dvije godine preporodio taj grad, otvorio na stotine radnih proizvodnih mjesta, obnovio mehanizaciju Rudnika uglja i postavio rekordne rezultate kada je u pitanju proizvodnja uglja. S obzirom na to da iz DPS-a poručuju da su ovakvi rezultati posao za SDT, pozivamo ih da istraju, ali i da ne budu licemjerni, pa usput pozovu SDT da provjeri poslovanje njihovih prvaka kada su u pitanju ne samo Rudnik uglja, nego brojna preduzeća u Pljevljima“, rekao je Miličić.

Poručio je da ih „pozivamo da SDT-u podnesu prijavu povodom kriminalne politike koju su njihovi kadrovi vodili, a čiji je rezultat bilo otpuštanje više hiljada Pljevljaka i uništenja Vektre Jakić“.

„Na samom kraju, sud o njihovoj politici u Pljevljima dali su i sami Pljevljaci, koji su ih na poslednjim lokalnim izborima ‘prepolovili’, pa su tako sa nekadašnjih 20 mandata, spali na devet, a na narednim izborima očekujemo da ih Pljevljaci, upravo zbog ovakvih poruka, svedu ispod cenzusa“, zaključio je Miličić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.