Preminula Tatjana Mandić, izvršna direktorica Mtel-a

0

Tatjana Mandić, izvršna direktorica Mtel-a, preminula je danas poslije duže bolesti.

U junu prošle godine imenovana je za izvršnu direktoricu Mtel-a.

Karijeru je započela 1991. godine, nakon što je prva u generaciji diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. U JPTT saobraćaja Crne Gore obavljala je poslove bilansiste, a od 1999. godine radila je u Pošti Crne Gore gdje je obavljala funkciju šefa računovodstva.

U kompaniji Mtel je bila od njenog osnivanja. U junu 2013. godine došla je na funkciju zamjenika direktora Sektora za ekonomske poslove, a od 15. decembra 2016. godine imenovana je za direktoricu Sektora za ekonomske poslove.

U toku radnog angažmana radila je na svim većim projektima u kompaniji od kojih su najznačajniji uvođenje računovodstveno finansijskog aplikativnog rješenja Navision i akvizicije kablovskih operatora, te njihove integracije u MTEL. Tokom 2012. godine obavljala je funkciju ovlašćenog zastupnika Privrednog društva Fibernet, a u periodu od kad je MTEL postao vlasnik Media Net-a, pa do momenta integrisanja, obavljala je funkciju izvršnog direktora Media Net-a.

Od 2018. godine radila je kao dio tima Telekom Srbija grupe na akviziciji oko 20 kablovskih operatora koji su pripojeni Telekomu Srbija, a radila je i na projektu implementacije SAP-a u MTEL-u i bila vođa projekta implementacije elektronske fiskalizacije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.