Vuković se nadovezao na Nikolu Jovanovića: Državni organi da reaguju, niko ne smije da teroriše građane Budve

0

Povodom eskalacije krize u Budvi, prijetnji, zastrašivanja i pokušaja uspostavljanja vlasti uz podršku kriminalnih struktura, o čemu je danas govorio i jedan od nosilaca izborne liste, a imajući u vidu i jučerašnje događaje u Ulcinju, poslanici DPS tražili su od tužilaštva i policije da reaguju.

Potpredsjednik DPS je kazao da se sve ovo dešava samo dan pošto je tužilastvo ocijenilo da se zemlja uspješno bori protiv kriminala i korupcije, kao i da ovakvi događaji skroz obesmišljavaju priču o EU integracijama.

“To je atmosfera u Budvi nakon što smo juče čuli čelnike tužilaštva kako se naša zemlja uspješno bori protiv kriminala i korupcije. U Ulcinju je bačen suzavac, danas ovakve vijesti stižu iz Budve, prethodno iz Andrijevice i Šavnika. Sve se ovo dešava u kontekstu priče o evropskim integracijama Crne Gore… Mi u kontinuitetu govorimo da je Budva u permanentnom vanrednom stanju. Na ovaj način priča o EU integracijama se u potpunosti obesmišljava. Kada ovakve vijesti pođu u svijet postavlja se mišljenje šta će misliti oni koji će u junu odlučivati zaslužuje li Crna Gora IBAR.”

Vuković je pozvao nadležne da se zaštiti ustavni poredak i ljudima u Budvi vrate osjećaj sigurnosti koji trenutno nemaju.

“Pozivamo nadležne organe da počnu malo ozbiljnije da se bave svojim poslom i da, koliko je danas, preuzmu akcije kako bi se zaštitio ustavni poredak u ovoj državi i ljudima u Budvi vratila sigurnost koju sad očigledno nemaju. Ovako dalje ne ide. Ovo je kap u prepunoj čaši. Ovakva većina ne može ispuniti evropski cilj. Ne možemo da dozvolimo da neko teroriše građane Budve”, zaključio je Vuković

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.