Vesić: Vučić neće popustiti pod ucjenama, jedino odgovorno rješenje vanredni izbori

0

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture Goran Vesić izjavio je sinoć da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić mnogo puta do sada pokazao da neće popustiti pod ucjenama i da je jedino odgovorno rješenje raspisivanje vanrednih izbora.

„Srbija se danas suočava sa dubokom političkom krizom. Događanja u Narodnoj skupštini tokom rasprave o Kosovu i Metohiji pokazala su da dio opozicije, potpomognut stranim faktorom, planira nasilno preuzimanje vlasti, dok najveći koalicioni partner Srpske napredne stranke sedi na dvije stolice flertujući se onima koji žele da destabilizuju Srbiju i vrate je u prošlost“, naveo je Vesić na Instagramu.

On je rekao da je „u takvoj situaciji, jedino odgovorno rješenje raspisivanje vanrednih izbora“ na kojima će, kako je rekao, narod odlučiti koja stranka i u kojem pravcu treba da vodi Srbiju u budućnosti.

„Siguran sam da će građani i ovog puta dati najubjedljivije povjerenje državotvornoj politici predsjednika Vučića koja jedina garantuje nastavak ekonomskog rasta i zaštitu Ustava Srbije, a posebno dijela Ustava koji Kosovo i Metohiju definiše kao sastavni i neotuđivi dio Srbije“, poručio je Vesić.

 

 

(pink.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.