Tadić poručio Aleksiću: Građanima je dosta Vaših laži i manipulacija

0

Boris Tadić, nekadašnji predsjednik Srbije, oglasio se na mreži Iks, povodom, kako kaže, napada Miroslava Aleksića na njega i „sprječavanja jedinstva opozicije“.

„Dok govori da ne bi trebalo da napadamo jedni druge Aleksić me direktno napada, jer ovim govori da sam ja izneo laži!

Ne, gospodine Aleksić, nećemo ovako. Građanima je dosta laži, licemjerja i manipulacija i ako je tema već otvorena, onda da ne lažemo građane. Sada kada je napravljena šteta, onda to više za Vas nije tema? Zašto taj stav da ne bi trebalo da pravimo štetu jedni drugima niste imali i tokom pregovora, kada ste imali priliku da na djelu pokažete sve ovo o čemu sada govorite?

Samo režimu koristi rasturanje opozicionih stranaka, sprječavanje jedinstva i sabiranja svakog opozicionog procenta i iznošenje laži. Umjesto da se svi zajedno borimo protiv režima koji vlada obmanama i lažima, dio opozicije takođe lažnim optužbama, ucjenama i organizovanim napadima napada druge opozicione stranke i građani moraju biti upoznati sa tim u trenutku kada donose odluku kome da poklone svoje povjerenje. Upravo ovakvo ponašanje u opoziciji deceniju onemogućava promjenu vlasti i slabi opoziciju“, napisao je Tadić na nekadašnjem Tviteru.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.