Spajić se na Izvršnom odboru izlupao kao “Maksim po diviziji”: Ne isključuje da DPS manjinski podrži Vladu; Dvije neposlušne poslanice isključuju ako ne podrže Bečića za predsjednika Skupštine!

13

Mandatar Milojko Spajić sinoć je na sjednici Izvršnog odbora Pokreta Evropa sad predlagao partijskim drugovima raznorazne modalitete po kojima bi konačno mogla da se formira 44. Vlada Crne Gore.

Kao jedan od Spajićevih predloga mogao se čuti i taj po kojem bi PES od DPS-a mogao tražiti manjinsku podršku u Skupštini, po uzoru na 43. Vladu kada su poslanici DPS-a iz skupštinskih klupa podržavali vladu URA-e, SNP-a, SDP-a i manjinskih partija.

Spajić je u magnovenju, predložio kao jedno od rješenja upravo ono koje je zajedno sa partijskim drugovima napadao svo vrijeme od pada Vlade Zdravka Krivokapića. Toliko o njegovoj principijelnosti.

Suočen sa pritiscima međunarodnih aktera i sve opadajućom podrškom partija koje su 30. avgusta učestvovale u razvlašćivanju DPS-a, Spajić polagano gubi kompas i sve više gleda ka DPS-u kao „pojasu za spasavanje“.

Takođe, kako BORBA nezvanično saznaje, na Izvršnom odboru je donijet zaključak da se pokrene isključenje iz PES-a poslanica Radinke Ćinćur i Jevrosime Pejović, ukoliko odbiju da podrže izbor Alekse Bečića za šefa Parlamenta.

 

13 Comments
 1. Stanisic komentariše

  Lazojko se upleo u sopstvene lazi i marifetluke
  Nikakve razlike izmedju njega i Tranje Krivokapica
  Sramota da ima podrsku crkve

 2. Trle komentariše

  Ko kaze da ima podrsku crkve?
  Jedino Mirasa mozda

 3. Scepo komentariše

  Joanikije se u martu pre izbora sastajao sa Milovicem u Beogradu, nazalost. Osim toga Lazojko je brat od tetke vladici Metodiju. O vezama sa fra Gojkom Perovicem i da ne govorimo

  1. rewq komentariše

   Krvavac je brat od ujaka sveštenika M Backovića

 4. Q komentariše

  Debil u akciji treniranja strogoče.

 5. Vuksan Lekić komentariše

  To,to Mickey, to kretenu, zakrvi Crnu Goru s tvojim debilima i s tvojom posranom politikom.

 6. Todor komentariše

  Nije neko iznenadjenje . Sad da vidimo one srbe koji su glasali PES u stvari DPS.

  1. Trle komentariše

   D PeS

 7. Baka komentariše

  Evo da se da Df fotelje da svi primaju po 4000e mi drugi ne moramo hleba jesti …kako vas sramota nije pustite čovjeka da formira Vladu da poveca plate i penzije …dosta je vise političke price …sta je problem sto nece sa DF …

 8. Djujic komentariše

  Spajicu ,mrs u Singapur,splacino!

 9. Грле komentariše

  Da ga pustimo? Ali ja ne vidim da ga iko drži, legendo 🤣. Zar ne vidiš da nema sa kime da je formira?

 10. Baka komentariše

  Utičete evosvaki dan preko vasih bliskih portala, na SNP na Danilovica i Dobričanina i ove 2 babe koji su dobili mjesto poslanika zahvaljujuci Spaicu a sad ucjenjuju …Novi izbori Spacu ne moli ih narod vidi sve

  1. Trle komentariše

   Baš treba da se popusti nekome ko naziva dame, koje uz to misle svojom glavom, babama…
   Nije sve u parama, majstore

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.