Terzić: Identifikovali smo ženu koja je umiješana u slučaju kopanja tunela do Višeg suda, pitanje je dana kada će biti uhapšena

0

Policija je identifikovala žensku osobu koja je, kako se sumnja, umiješana u slučaju kopanja tunela do Višeg suda i pitanje je dana kada će ona biti uhapšena, kazao je vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić u Dnevniku na Javnom servisu.

„Objavljivanje fotografije ove žene pomoglo je da se jave građani i da sami daju informacije. Identifikovali smo lice i trenutno imamo saznanja da nije napustila teritoriju Crne Gore i pitanje je dana njenog lociranja i lišavanja slobode“, kazao je Terzić.

Objasnio je da ta osoba nije radnik Višeg suda, ali ima određene veze sa jednim službenikom Višeg suda.

„Povezanost je isključivo između jednog službenika Višeg suda i osobe sa fotografije za kojom tragamo i koja je imala svoju ulogu u ovom kriminalnom djelovanju“, kazao je Terzić i pojasnio šta je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić saopšti danas na pres konferenciji.

„Kada je ministar kazao da ima određene veze, to je širok pojam koji se može različito tumačiti.  Ne mora da znači da ima kriminalne veze, te veze mogu biti emotivne, rodbinske ili bilo koje druge što ne mora da znači da postoji kriminalna povezanost, ali je zanimljivo što ova osoba ima određenu povezanost iz Višeg suda“, kazao je Terzić.

Terzić kaže i da je ta osoba sa fotografije imala određenu povezanost sa licima iz kriminalnog miljea, ali nije htio da kaže koja od dvije kriminalne organizacije iz Crne Gore stoji iza ove akcije.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.