SNP poručio Demokratama: Najveća narodna, vjerska i kulturna izdaja je kada te narod prepoznaje kao bivše Srbe!

5

Socijalistička narodna partija Crne Gore poručuje Aleksi Bečiću da je časno prodavati patike, ali da je nečasno prodavati demagogiju i čitav život parazitirati na račun drugih kao što to sve vrijeme rade gospodin Bečić i njegovi najbliži saradnici.

– Umjesto što bez osnova napadaju časni SNP i naše funkcionere, Bečićevim Demokratama bi bolje bilo da razmisle o tome i da narodu odgovore na pitanje gdje su to Bečić i njegovi najbliži saradnici sticali političko i radno iskustvo i radne navike. Da li su mimo SNP-a, u kojem su bili naši juniori, i mimo Demokratske Crne Gore i državne kase igdje ikada zaradili ijedan cent? Jesu li bilo kada ovoj državi platili i cent poreza, a da je to ostvareno u realnom sektoru? Pamte li koliki su nam dug ostavili kada su napuštali SNP i to dug koji i dan danas vraćamo? I je li im toliko oslačalo parazitiranje na račun građana da i dan danas ne mogu da prežale što su zajedno sa Zdravkom Krivokapićem postali neslavni rekorderi u Crnoj Gori po tome koliko su kratko bili na vlasti? I da se slučajno ne zaboravi da su upravo voljom SNP-a došli do funkcija sa kojih su brzo i neslavno sišli -poručeno je iz SNP-a.

SNP podsjeća gospodu iz Demokrata da je najveća narodna, vjerska i kulturna izdaja kada, kao što je slučaj sa Demokratama, ne smiješ da kažeš kojim jezikom govoriš, u koju crkvu ideš i kada te sav narod svuda po Crnoj Gori prepoznaje kao bivše Srbe.

– Savjetujemo Demokratama da crkvene velikodostojnike i njihovo djelo ne zloupotrebljavaju u svom političkom djelovanju. Našega velikoga Mitropolita Amfilohija se sjećamo kao čestitoga čovjeka, velikog hrišćanskog misionara i uzvišenoga Mitropolita crnogorsko-primorskoga Srpske pravoslavne crkve. Vladimir Joković ističe svoju pripadnost upravo našoj – Srpskoj pravoslavnoj crkvi. A umiju li i smiju li Bečić i njegovi najbliži saradnici da javno kažu kojoj oni crkvi danas pripadaju? I još nešto iz Socijalističke narodne partije imamo za Aleksu Bečića. Pošto se kočoperio juče po Zeti, mnogi bi pomislili da je ponovo postao Zećanin a da je sada bivši Srbin i bivši Podgoričanin. Pa bismo da mu poručimo da se uzalud ponovo sjetio da je Zećanin, jer poslije opšteg debakla koji doživljava njegova partija svuda po Crnoj Gori, ni u njegovoj Zeti na izborima neće proći bolje – stoji u saopštenju SNP-a.

5 Comments
 1. Boro komentariše

  Kuku kako su dobri ovi DPSovci SNP i DF!

 2. Jakov komentariše

  Hahahaha rece snp 🤣🤣🤣
  A cutite pizde prodane ladno danas glasate za bosnjake i dps-ove kadrove u epcg. Pih

 3. Ivi komentariše

  Vi nesoji i jedni i drugi nemate šta da tražite više, gadni nesoji bre.

 4. BATO komentariše

  Što ste se uzbudili??
  Patikari,preletači!!!

 5. Srdjan Lonchar komentariše

  {„Socijalistička narodna partija Crne Gore poručuje Aleksi Bečiću da je časno prodavati patike, ali da je nečasno prodavati demagogiju i čitav život parazitirati na račun drugih kao što to sve vrijeme rade gospodin Bečić i njegovi najbliži saradnici.“}
  =======================================

  Ovaj SNP nema nikakve veze sa ranijim SNP.

  Sad ste postali ruglo partija. Vi ste dokaz onoga shto moj djed stalno kaze da je „POLITIKA KURVA“.

  Shto niste narodu posteno rekli na izborima da cete posle izbora da udjete u ZAKULISNU KOALICIJU SA MILOM, KOME STE NA ULICAMA UZVIKIVALI „MILO LOPOVE“?!

  Onda bih ima makar malo respekta za vas. Umesto toga ste se prerushili – srbovali ste na izborima i pogledaj te se sad. Sad ste u Vladi sa vashim kljuchnim ministom ljudskom Zmijom – RANKOM KRIVOKAPICEM, DOK VAS I NJEGA DRZI NA VLASTI TZV „MILO LOPOV“!

  Vi Demokratama ne mozete rech da kazete. Oni su mogli da urade sve sto ste vi uradili i da uzmu kljuchne poluge vlasti i da ih Ambasade slave . Oni su ostali POSHTENI-CHASNI-MORALNI.

  Narod nije slep, nije ni glup, sve vidi. Vi ste POLITICHKI PRETVARACHI-LAZOVI: Jedno ste obecali narodu, pobedili, da bi posle unutrashnjeg razlaza umesto da trazite nove, postene izbore – vi ste izabrali legalnu mucku, presli ste na Milovu-Abazovicevu-Rankovu-Revanshistichki Boshnjaci-Albanci stranu. Legalno jeste, legitimno-posteno nije. Prevarili ste vecinu naroda – dok ste svo vreme BEZALI OD NOVIH IZBORA KAO DJAVO OD KRSTA. To vam kaze, kakva ste sorta ljudi. I danas ne pominjete izbore, vec planirate da sa ovom muckom nastavite do kraja 4-god izbornog ciklusa, jer znate odlicno da bi vas POSTENI (VERNI BIRACHIMA, VERNI IZBORNOJ VOLJI) DEMOKRATE-DF & CO. POBEDILI NA TIM IZBORIMA.

  Prodali ste se za MARIONETSKE TITULE. Vi imate mesta Predsednika Skupstine i druge vazne resore, ali se sa tim ne pitate, vise nego sto se ja pitam. SVE VAM ODLUCHUJE ABAZOVIC, koji stalno ponavlja da su iza njega „partneri“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.