Okrivljeni Marko Mitrović: Torturu trpimo i ja i porodica

0

Okrivljeni za ubistvo Jova Jovanovića, Budvanin Marko Mitrović kazao je danas pred Višim sudom u Podgorici da psihički više ne može da izdrži kroz sve što prolazi od kada je u pritvoru i pred sudom.
“Ni moja porodica ne može da izdrži. Dvije godine i dva mjeseca je od kada sam ovdje, trpim konstantnu torturu. Ovo je stvarno više nemoguće izdržati, ja sam u vašim rukama”, rekao je optuženi sudiji Predragu Tabašu povodom saopštenja da video-zapisi, koji su dokazni materijal, nisu još spremni za pregledavanje.
On je reagovao i na navode tužilaštva da se izjašnjavao na okolnosti svoga kretanja kobnog dana od 21 do 23 sata, tvrdeći da je govorio o svome kretanju od 19 do 23 sata pa čak i ranije.
Advokati okrivljenog, Zoran Piperović i Dragoljub Đukanović, predložili su da se saslušaju kao svjedoci i Božo Ratković, Andrija Mitrović, Marina Mitrović, Vlado i Nađa Mitrović, Vanja Bojanić i Marko Delić.
Oni bi, kako je rečeno, svjedočili na okolnosti o kretanju i komunikaciji sa okrivljenim koje se desilo kobnog dana od 19 do 23 sata.
Nakon toga današnje suđenje je prekinuto jer video-materijal sa 14 kamera nije pripremljen kako bi se izvršio uvid u njega.
Optuženi je u svojoj odbrani ranije kazao da su mu “kriminalce iz budvanske policije” i tužioc smjestili optužnicu.
Istakao je tada da je motiv svega ovoga namještaljka smrti njegovog sina Miloša Mitrovića i njegove djevojke koju su, kako je kazao, policajci željeli da predstave kao ubistvo koje je počinio njegov sin.
Kako je tada rekao, nakon porodične tragedije je ušao u sukob sa policijom i morao je da vodi privatnu istragu. Tada je, kako je naveo, dokazano da je on u pravu jer se dokazalo se da je njegov sin izvršio samoubistvo u automobilu u kojem se njegova djevojka slučajno ubila.
(cdm.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.