Milivojević ovorio dušu: Igrači su bili krivi za smjenjivanje Muslina

0

Igrači su najveći krivci za smjenu bivšeg selektora Srbije Slavoljub Muslin, kazao je za Sportklub sada već bivši reprezentativac Luka Milivojević.

 

-Mislim da smo mi igrači najveći krivci za to što se kasnije dešavalo. U to sam ubeđen. Bio je trenutak kada je smenjen selektor Muslin. Kokeza je nakon meča sa Austrijom pričao sa tri najiskusnija igrača o smeni selektora. Mi kao ekipa za to nismo znali. Kada je došlo do smene, ja sam lično zvao Ivanovića i Matića i rekao: Ljudi, hajde da probamo da spasimo trenera! Odlazi nam trener na pravdi boga. Rekli su mi da je već smenjen. Odgovorio sam: Nije smenjen ako mi nešto uradimo. Čovek nas je odveo na Svetsko prvenstvo. Ko nije za selektora?! Svi igrači su bili za selektora. Potpišemo se svi i kažemo: Ako nam oterate selektora, mi nećemo igrati za reprezentaciju. Ali da svako stane iza svog potpisa. Da smo to uradili i istupili kao grupa, oni nam ne bi mogli ništa”, veruje Milivojević.

Milivojević je otkrio i zbog čega Srbija nije mogla više na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

-Rekao sam šta mislim i stojim iza toga. Što se tiče Matića i Vidiča, svako ima pravo na svoje mišljenje. Neću reći ni da sam za Vidića, ni protiv Vidića. Ja znam ko je bio Vidić i šta je uradio u svojoj karijeri. O njemu imam najbolje moguće mišljenje. Videli smo kako ne treba, nije mi jasno zašto nismo reagovali. Smena selektora pred Svetsko prvenstvo onda kada nije bio trenutak, radilo se igračima iza leđa, promena kapitena. Deset ili 11 igrača koji su bili deo grupe pred Mundijal a onda su otpali sa spiska. Sve je to poljuljalo grupu, došli su neki novi klinci koji mi nismo ni znali. Probali smo na Svetskom prvenstvu najbolje što možemo, nakon toga su izašli u javnost, optužili me za nešto što nisam uradio- kazao je Milivojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.