Crna Gora zavijena u crno: Od korone za dan umrlo 18 građana!

6

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (utorak, 16. mart 2021. godine) završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 2098 uzoraka na novi koronavirus.

Ukupno je dijagnostikovano 553 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.

Od jučerašnjeg presjeka Institutu je prijavljeno 18 smrtnih ishoda povezanih sa COVID-19 i to kod pacijenata iz Kotora (3),Podgorice (3), Berana(2), Herceg Novog (2), Nikšića (2), Ulcinja (2), Bara (1), Bijelog Polja (1), Mojkovca(1), Pljevalja (1) i od kojih je najmlađi imao 55, a najstariji 90 godina starosti.

Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1.169.

Do 15:00 časova prijavljen je oporavak kod 651 pacijenta.

6 Comments
 1. Realan komentariše

  OVA TRAGEDIJA KOJA SE SVAKODNEVNO PONAVLJA I OVOLIKI IZGUBLJENI ZIVOTI OSTAJU BEZ BILO KAKVOG OSVRTA VASIH CITAOCA.KAO DA SE RADI O NAMIBIJI.VAZNO JE DA SE ,,KOLJEMO OKO DPS,DF,MEDA,VUCICA MILA ITD….E KAKVI SMO KUKALA NAM MAJKA.BOG NAS KAZNJAVA.Ovo je objavljeno prije 3 sata.

  16
  3
  1. tako stoje stvari komentariše

   Pročita juče jedan genijalan komentar na jednom portalu, povodom izjave Premijera Krivokapića, i njegove ocjene kako njegova vlada odlično radi svoj posao. Toliko je taj komentar dobar, toliko je na mene ostavio utisak, da ću pokušati da ga parafraziram, da ga napišem po sjećanu .

   Glasio je otprilike ovako – ” svi smo dobro, svi radimo, svi zdravo, svi vakcinisani, milina, kud ćeš bolje 🙂

   12
 2. Realan komentariše

  PA JESTE COVJEK JE OD RIJECI.

  1
  12
 3. Veselin komentariše

  Ove fukare iz vlasti umjesto da se bave nabavkom vakcina svako malo trče u nato i zasipaju nas pricama o toj zločinačkoj organizaciji.

  11
  3
 4. Prof. dr Pustshija Mandarić, Nikšić komentariše

  Vakcine te mnogo spasiti neće. I posle obe doze ostaju maska i distanca. Mnogo se promeniti neće. I pre korone u kapelama Podgorice bilo je mrtvih. Čak su i pored kapele e Čepurcima držali pokojnika jer nije bilo mesta. Međutim, to nije bilo briga nikog. Niko nije postavljao to pitanje. Naravno, mnogo jei sad, ali biće ih i posle korone. Videćemo hoće li tada ko spomenuti mrtve? Teško. Tada će to biti normalno. Treba žaliti svaki život, ali ne treba dramiti kao da se smrt ranije nije dešavala.

  1
  1
 5. Marko komentariše

  Politika i nacionalizmi pomutili um narodima u CG,svi umiru,cak i ljekari ali nijedan politicar,uzas.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.