Medojević: Vlada političkih ostataka da odstupi, ostvarili ste vaše dječačke snove!

1

Vlada političkih ostataka nije donijela odluku o zabrani izvoza i ograničavanju cijena peleta i ogrijevnog drveta, poručio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

– Cijena tone peleta će otići na preko 400 evra po toni! Tražnja iz Italije i zemalja okruženja je ogromna! Morate zabraniti izvoz i ograničiti cijenu ogrevnog drveta i peleta! Ukoliko to ne uradite, narod će ili masovno ići u nelegalnu sječu ogrevnog drveta, ili će se grijati na struju i praviti račune za struju koje neće plaćati. Imaćete porast devastacija šuma i nelegalne sječe i porast opterećenja na Elektroprivredu u uslovima rekordnih uvoznih cijena struje i ugrožavanje zdravlja porodica koje se ne mogu snaći – naglasio je on.

Nebojša Medojević je istakao da država nije igračka.

– Vrijeme je da odstupite i podnesete ostavke! Probali ste, slikali ste se kao premijer i ministri. Ostvarili ste vaše dečačke snove. Vi jednostavno ne znate da vodite državu kroz jednu od najvećih globalnih kriza! Izljubite se lijepo, popijte po čašu šampanjca i razlaz. Volio bih da ste vlada mojih neprijatelja! – dodao je on.

 

1 Comment
  1. KO komentariše

    Slabo su njih slikali, njih treba slikat golom guzicom ka kad smo đeca bili,ranju je npr.svako malo u kOTOR NEKO LENTRO GOLOM GUZICOM

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.