Ima se, može se: Dok narod jedva spaja kraj s krajem, Lidija Đukanović u “Valentino” haljini od preko 5.000 evra!

18

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović tokom video obraćanja pozvala je danas Indijce da posjete Crnu Goru. Ponovo je po ko zna koji put obučena po poslednjoj modi, pa je na sebi imala “Valentino” haljinu koja košta preko 5.000 evra, i kaiš  istog brenda čija cijena je preko 820 evra.

Kad nemaš stila, kupi ga, i to u zemlji u kojoj je prosječna plata oko 500 evra, u kojoj većina građana jedva sklapa kraj sa krajem.

Supruga jednog od najbogatijih državnika po Forbsu izgleda mora da održi “nivo”, pa se ponovo pojavljuje obučena u “krpice” o kojima mogu mnogi da sanjaju.

Dok javnost priča o kineskom dugu za auto-put i prijetnji da će Kina uzeti dio obale, Lidija ne mora da brine. Ona uvijek ima za Valentino, Dior, Versace…

Ovo nije prvi put da se gospođa Đukanović hvali u javnosti svojim stilom.

Prva dama Crne Gore na ručku u Njujorku prije dvije godine je nosila torbu iz nove kolekcije torbi brenda “Dior” koja, prema internet stranici te kuće, košta 4.100 evra. To je nešto više od osam prosječnih plata u Crnoj Gori.

Pojavila se i na humanitarnom bazaru 2019. godine, kada je na mjestu gdje se skuplja pomoć za ugrožene stigla u “Dioru”. Tada je na sebi imala bluzu, iz najnovije kolekcije, vrijednu 2.600 evra. Torba, koju je nosila supruga Mila Đukanovića, košta 2.900 evra, dok su se njene “Dior” cipele mogle kupiti za 770 evra.

Godine prolaze, 30 ih je prošlo od kad je Đukanović na vlasti, u stečaj su pošle mnoge firme, mnogi su ostali bez posla, a Lidija i dalje drži do sebe, ne mareći za druge.

 

18 Comments
 1. Ja komentariše

  Provocira gdja čaušesku,vidjeli može im se.dok je nas ovakvih nemalo nas.pih

  51
  4
  1. Maja komentariše

   Klepaj sestro kad smo ovce. Sto je 4 000 eura za torbicu kad Blazova firma za poslic devastacije Ljubovica dobije umjesto 160 000 eura tri puta vise para. A i suprug moze da casti kad je po Forbsu tezak milijardu dolara.

   5
   1
 2. The shining komentariše

  Ovo joj je kupio iz respekta jer mu je rodila sina sposobnog bizmismena i bila sve godine uz njega. Ali ovo je nista naspram Vojvodicke koja je samo nakita nosila po 200 hiljada, moz misliti koja je to Vatra bila.

  49
  5
  1. Mima komentariše

   Kalo bi ja radu je.o, u nakit od 200.000 al djaga vele dismr, pa ko bi to bolan onda je.o?

 3. zdravko komentariše

  Što se krije da ima još jednog sina ali sa drugom ženom a cijela CG to zna e zato joj udovoljava. Hapsi

  64
  3
  1. Queen komentariše

   A dje jela scepanovic zna li se?

 4. Ivi komentariše

  Ajte ne drvite, izgleda kao cicana haljina, sva sa borbama po licu i vratu, smežuranim rukama. E baš će je haljina uljepšat. Ne preterujte. Čitavi je život ljopala koliko je htjela i to je završena priča.

  11
  1
  1. alf komentariše

   Ona ima a mi nemamo za hleb zahvaljujuci Krivokapicu.

   9
   4
 5. Marko komentariše

  Lopovi!

  17
  1
 6. Kontra revolucija komentariše

  Ima se , moze se !.
  Je*eš sirotinju !.
  e viva Montenegro !.
  e viva Djukanovic !.
  e viva DPS !.

  12
  5
  1. LipaLipa komentariše

   … Contra,, … ono odokativno, Lidija, “srecu” nasla, … u svjetskim “facama” Dioru, Versace, Valentino, … imena sam im zaboravio, … milo bas kontra, sve nase cajke, … jami, rada (nevadi), ko ce ih zampamtiti, … slazemo (rijetko, zabiljezi) “ima se moze se”, da kako, … aj’ zdravo,

 7. Bato komentariše

  A moj komentar,nesmijete da objavite,špijuni….

 8. E viva komentariše

  I treba da nosi najskuplje,to je zena predsjednika,nece valjda biti ko zena nekog gedzovana iz Serbie

  4
  20
  1. The shining komentariše

   Ti bi najradije da ti moze biti čučnuo pod rašu.

   11
   1
  2. Mapko komentariše

   Usraso dukljanski, nije problem sto je skupo, neka doticna degutantna septicka jama od zene nosi sta joj je zelja, niko joj to ne moze zabraniti, ali sa svojim parama koja je zaradila, ali posto ona nista nije zaradila, ovde se radi o tvojim parama i parama koje pripadaju svima u CG. Jel si ti svestan usraso da takav tvoj komentar ne da je glup, no je kao da se ulizujes u *zadnjicu tvog poglavnika” kao propala prostitutka. Ti kao sado-mazohista uzivas u tome da te poglavnik zdere i da te u sred mozak ***** ? Jel ste svi dukljani istog formata, NIZAK IQ ?

   9
   2
 9. Snezana B. komentariše

  Prelepa je Lidija. Prava prva dama. Slatka je.

  1
  7
 10. Snezana B. komentariše

  Preslatka je. Prava prva dama.

  1
  6
 11. Видован komentariše

  Sve to treba po kratkom postupku…pokrali narodne pare pa se kurče i glume neke persone! A tek ona u italiju kurcojeba…mozete zamisliti sa koliko para raspolaze!

  7
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.