DF odgovorio Danijelu Živkoviću (DPS): Imamo puno razumijevanje za njegove muke jer mora biti prva politička žrtva Mila Đukanovića

3

Demokratski front pokazuje puno razumijevanje za muke mlađanog Danijela Živkovića jer mora da bude prva politička žrtva Mila Đukanovića, koji je prije dva dana pokušao da izvede državni udar,  jer je odbio da Miodragu Lekiću dodijeli mandat za formiranje Vlade.

Podsjećamo, ranije danas je šef poslaničkog kluba DPS-a Danijel Živković kazao da su lideri Demokratskog fronta, za koje i dalje traje sudski postupak za državni udar, pokušali da izvedu novi.

„Sudski postupak protiv lidera Demokratskog fronta, za pokušaj jednog državnog udara (iz oktobra 2016.) još nije pravosudno završen, a oni najavljuju novi, i prijete praznom puškom. Ustav je jasan da bez odluke Ustavnog suda potpisi koje su prikupili za inicijativu smjene predsjednika države, imaju efektivno dejstvo taman koliko i onih 41 koje su skupili dan pošto je istekao rok za predlaganje mandatara“, podvukao je ranije danas Danijel Živković.

Iz Demokratskog fronta odgovaraju Živkoviću i poručuju mu da braneći pučistu Đukanovića, poslanik Živković još jednom demonstrira crnogorskoj javnosti da u liku predsjednika DPS-a vidi faraona čija volja bi trebalo da bude iznad Ustava i zakona ove države.

„Pošto je za nas Milo Đukanović običan kriminalac na funkciji predsjednika države, imamo obavezu da zaštitimo Crnu Goru i njene institucije svim raspoloživim demokratskim sredstvima. A potpis 41- og poslanika koji traže razrešenje Mila Đukanovića, u ovom trenutku predstavlja jedini ustavni mehanizam koji će stati na kraj njegovoj samovolji i obezbijediti nesmetano funkcionisanje institucija do izbora sudija Ustavnog suda. Predsjednik DPS- a nikad više ne može biti iznad države, i dobronamjerno ga upozoravamo da se vrati u ustavne okvire i izvrši svoje protokolarne obaveze u imenovanju Miodraga Lekića za mandatara“, naglašavaju iz DF-a.

Kako su naveli iz DF-a, neće podsjećati Živkovića na događaje iz pokradenih predsjedničkih izbora 1997. zbog njegovih godina, ali njegovog šefa Mila Đukanovića podsjećaju kako je Momira Bulatovića uz nasilje policije i razvaljenih vrata izbacio iz zgrade Predsjedništva. Mada, navode, to sigurno nije zaboravio.

„Za razliku od Đukanovićevih metoda, mi ćemo njega,  striktno poštujući Ustav, vrlo brzo razriješiti sa funkcije predsjednika države, i uručiti mu rešenje da napusti zgradu Predsjedništva. Vrijeme je da u Crnoj Gori najzad treba da zaživi vladavina prava, i da svi oni, a prvenstveno Đukanović, koji zloupotrebljavaju službeni položaj moraju odgovarati pred nezavisnim pravosudnim organima“, naglašavaju iz Fronta.

A gospodinu Živkoviću iz DF-a dobronamjerno savjetuju da što prije napusti Titanik na kojem se nalazi i potraži gumenjak za spasavanje.

„Kad jedne gluve noći policija počne kucati na vrata  da vodi na saslušanje kod tužioca, mogu ga zamijeniti s nekom krupnom ribom. A dok on objasni da je samo sitna riba u ovom moru plavom- završiće u političkoj marinadi“, zaključili su iz DF-a.

3 Comments
 1. Q komentariše

  Znači,nemoguče je smijeniti Mila jer je Ustavni sud njegov ??? Pa koliko se vidi i novi kandidati za suce su DrPS-ovci ili ljudi bliski don Milu.

 2. Srdjan Lonchar komentariše

  {„Sudski postupak protiv lidera Demokratskog fronta, za pokušaj jednog državnog udara (iz oktobra 2016.) još nije pravosudno završen, a oni najavljuju novi, i prijete praznom puškom. Ustav je jasan da bez odluke Ustavnog suda potpisi koje su prikupili za inicijativu smjene predsjednika države, imaju efektivno dejstvo taman koliko i onih 41 koje su skupili dan pošto je istekao rok za predlaganje mandatara“, podvukao je ranije danas Danijel Živković.}
  ====================================

  Danijel, ti si najobicnija SLUGA Mila Lopova (kao sto znas ja mu nisam dao taj nadimak, vec tvoji sugradjani). Ti MORASH DA KAZESH to sto kazes. Ti si takodje jako glup jer si sam odluchio da sa njim tonesh U BLATO.

  Ti si takodje NECHOVEK I.M.H.O., t.j. po mom skromnom mishljenju: Ti sam znash da je Milo sa Katnicem, DT Chadjenovgicem i celom tom klapom IZMISLIO TAJ LAZNI DRZAVNI UDAR (2016), a PRETVARASH SE DA MISLISH DA SE TAJ LAZNI UDAR STVARNO DESIO. TO SAMO „NISHTA-CHOVEK“, NEMORALAN CHOVEK MOZE DA RADI.
  .
  .
  .
  U sudu postoji aksiom za hvatanje lazova na metodichan nachin, koji glasi: „No matter how smart you and I are, we cannot concoct a lie into which all the facts would fit “ Bez obzira, koliko smo pametni ti i ja – mi nismo u stanju da konstruishemo LAZ u koju bi bili u stanju da nabijemo sve chinjenice. Uvek u lazi ostane rep da viri. Nemoguce je lagati. Probaj da lazes svoju suprugu/devojku. Uhvati te u lazi za 5 minuta.
  .
  .
  ‘Ajde primeni taj DETEKTOR LAZI METOD – aksiom na tvoj lazni drzavni udar: Chuo si da je Katnic odmah otisao na TV emisiju „Nachisto“ i saopstio da je SPRECHIO DA PUCHISTI KOJI SU BILI UPRAVO POHVATANI – ZAVIJU CG U CRNO!!!!

  Potom su vesti pocele da se obelodanjuju. Uspostavilo se da su „puchisti“ 60-godishnjaci, neki sa plastichnim kolenima, doshli IZ BG u PG AUTOBUSOM!!! „Organizator pucha“ inace osudjen za ubistvo u HR, Katnicev poznanik iz ratnih dana (!) im je svima dao po 50 eura da plate za 1 noc hotel u PG i da se prehrane!!!! Rekli su im da idu na izborni miting!! NAPRAVILI STE SVETSKI REKORD ZA NAJJEFTINIJI DRZAVNI UDAR U ISTORIJI (20x 50 EURA!!)

  Policija ih je svih 20 pohapsila u 5 ujutro!!!!

  Ni kod jednog „puchiste“ nisu naslji ni tenk, ni top, ni „stinger“ raketicu, ni bombu, ni bazuku, ni mashinsku pusku, ni pishtolj ni noz, ni metalni oblozak za prste, pa ni kishobran sa shiljkom!!!!

  Navodno je onaj Katnicev poznanik iz ratnih dana bio zaduzen za oruzje, koje je trebalo da im preda na tom mitingu do cvega nije doshlo jer je policija sve te deke i bake POHAPSILA U 5 SATI UJUTRO NA DAN IZBORA.

  Sta je taj Katnicev drugar pokupovao za napad na MIla? Otisao je na „buvljak“ u Bubanj Potoku u BG i pokupovao sledece predmete:

  1 kolut od 10 ak metara BODLJIKAVE ZICE!!! Zamisli!
  10 ak pari chizama, isti broj!!!
  5, 6 FUTROLA ZA PISHTOLJE, bez pishtolja!!!!
  10 ak RADNIOCHKIH KOMBINEZONA, da bi „puchisti“ bili kobajagi uniformisani
  1 droun-dechju igrachku
  pishtaljke
  Nekavu nacionalisticku-chetnichku zastavu
  10 ak kapa…. Tachno se vidi da nishta od tog nije moglo da se koristi – kupljeno je samo da se pokaze na kasnijoj Katnicevoj izlozbi!

  Sve je to Katnicev „SVEDOK SARADNIK“ UTOVARIO U KOMBI AUTO I UPUTIO SE PREMA CG GRANICI, GDE SU GA BEZ PROBLEMA PROPUSTILI I SA TIM JE STIGAO U PG (pazi ovo) 1 DAN POSLE HAPSHENJA DEKA-BAKA „PUCHISTA“!!!

  Ti predmeti su bili prostrti u PG na neki charshaf i snimljeni kao video dokumentacija, kako su deke i bake bile naoruzane.

  2 godine smo na TV gledali taj SKANDAL, TU SPRDNJU.

  A da ne pominjem dodatnih 500 pusaka koje je Katnicev drugi drugar navodno bacio u Jezero Gazivode kod Zubinog Potoka na KIM a da nije snimio ni 1 snimak svojim mobilnim. Time je Katnic UNISHTIO KLJUCHNU DOKUMENTACIJU ZA LAZNI DRZAVNI UDAR!!!!

  I ti mislish da oni nikad nece odgovarati za taj kriminal, za muchernje mILANA, ANDRIJE, NJIHOVIH PORODICA I svih onih SLUCHAJNIH KARAKTERA, BOLESNIH BAKA I DEKA, KOJI NIKAD NISU NI VIDELI NI STUPILI U KONTAKT SA MILANOM I ANDRIJOM, navodnim organizatorima Laznog Pucha.

 3. Srdjan Lonchar komentariše

  Pazi dalje:

  2 godine ste to vrteli na CG TV. Andrija i Milan su islji svojim kucama, samo su dolazili svaki dan u sudnicu!!!!

  Pa choveche, njih dvojica su navodno bili placeni direktno od Rusa da „ZAVIJU CG U CRNO“, ONI SU NAVODNO BILI NA CHELU PUCHA DA UBIJU MILA!!!! I Milo da ih pusti da 2 godine idu svojim kucama, vrse poso’ poslanika a ujutru bi ishli da gostuju u Milovoj Sudnici!!!!

  Kakav je to neprikosnoveni Diktator, 30 godina drzi sve oblike PRINUDE I VLASTU U SVOJIM RUKAMA KAO KLESHTIMA i da bude tako velikodushan prema svojim OSUDJENIM ATENTATORIMA!!!

  Ne samo to, svim onim bakama i dekama je Katnic dao izbor DA PRIZNAJU DA SU DOSHLI DA NA SHAKE SE BORE SA 5000 MILOVIH POLICAJACA (Prvo treba da ga nadju i probiju 3 prstena) I DA SE SAD KAJU I BICE PUSHETNI NA SLOBODU DA SE VRATE U SR!!!!!! Pa takog kavaljera „zrtve“ pucha nikad nije bilo u istoriji. Obichno svi puchisti budu likvidirani na licu mesta. Kakvo crno 2 godine tv sudjenje???

  Na kraju je red doshao do 2 marshala pucha – Andriju i Milana!!!

  Milova sutkinja Suzi je u sudnici, koja lichi na seosku uchionicu, PAZI OVO – 6 SATI CHITALA ISTU POCHETNU LAZNU OPTUZNICU – GDE NI 1 JEDINI DETALJ NIJE DOKAZAN. Radilo se o izmisljenom puchu bez ijednog tenka-mitraljeza-topa-mashinke-kalashnjikove-bez bazuke, bez ijednog pishtolja, noza…. kupljeno oruzje na buvljaku (stiglo u PG dan posle pucha) nije bilo oruzje vec kolut bodljikave zice-kombinezoni-futrole-chizme istog broja-dechja igrachka dron, pishtaljke… I ona guska od sutkinje je chitala punih 6 sati PRESUDU ZA TAKAV IZMISLJEN D-UDAR!!!!! Bez ikakvog stida.

  Na kraju je Milova Sutkinja osudila Andriju i Milana navodno ZAVERENICI DA ZAVIJU CG U CRNO – NA SAMO 5 GODINA, kao da su proneverili nekakve pare, a ne da su nadjeni KRIVIMZA NAJTEZI MOGUCI IZDAJNICHKI-TERORISTICHKI ZLOCHIN!!!!!!!!!!!!!

  Da komedija bude veca – MILOV APELACIONI SUD NIJE IMAO SVESTI DA POTVRDI TU SPRDNJU OD SUDA, VEC JE OBORIO PRESUDU I DONEO JEDINU ODLUKU KOJU JE IMAO U SVOJOJ INGERENCIJI DA DONESE – DA SE POSTUPAK VRATI NATRAG MILOVOM SUDU NA PONOVLJENO SUDJENJE!!!!!

  I sta se desilo? U medjuvremenu ceo svet je video sprdnju. Milan i Andrija su 2 NAJPOSHTENIJA CHOVEKA U CG. NI TRUNKA SKANDALA. NJIHOVE PORODICE ISTO. PROSHLI SU KROZ SVU OVU MILOVU TORTURU I ZA SVE TO MILO-KATNIC-PAZIN-CJADJENOVIC MORA DA ODGOVARAJU KAD TAD PRED NEZAVISNIM SUDOM.

  I sad zamislite ovaj zutokljunac Milova sluga, Danijel ima svesti da to poteze – kao on nema pojma o svemu sto sam gore naveo – shto svako dete u CG zna – i on ima obraza-morala da se pretvara da nista od ovoga ne zna i prebacuje Andriji i Milanu da Milovi Sudovi nisu do kraja doveli onu gore DETALJNO NAVEDENU SUDSKU SPRDNJU-ZASTIDJE DEMOKRATSKE EVROPE.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.