Danilović: Dragi prijatelji, sačuvajte dušu i obraz

7

Dragi prijatelji! Sačuvajte svoju dušu i obraz u predstojećoj kampanji – kako ono bi; ima života i poslije smrti, a kamoli poslije izbora. Proći će i ovo“, poručio je Goran Danilović, predsjednik Ujedinjene Crne Gore.

„Potpuno sam siguran, to mi govori životno iskustvo, da je čista pobjeda samo ona koju dobijete na svojim vrlinama, a ne na manama drugoga. Trebaćemo jedni drugima i nakon glasanja o predsjedniku“, napisao je Danilović na Fejsbuku.

Prema njegovim riječima, „ako dopustimo ljudima da prosto biraju, sve će biti u redu“.

„Ne možete oteti nekome čovjeka, ne možete preoteti ničiju političku pamet. Svi će se već odlučiti za onoga sličnog sebi. Glasaće se i srcem i razumom, nažalost i iz straha, znajući i ne znajući, ali to ne možemo promijeniti međusobnim vrijeđanjem i guranjem ljudi jednih na druge“, upozorio je predsjednik Ujedinjene Crne Gore.

Kako je dodao, „to je proces i potrajaće“.

„Zato, ne zaboravimo da se na izborima ne mjeri ljudskovina, ali se može izgubiti ljudskost. Nije nam sve dopušteno. Odgovornost je na nama, na političarima. Ko nema šta da kaže o sebi, neka ućuti i o drugome“, zaključio je Danilović.

7 Comments
 1. Sparta komentariše

  Ovo je čovjek za dostojnog predsjednika Crne Gore…Ako se bude kandidovao za njega glasam kao i svi moji bližnji…Čovjek izvagane riječi i čiste naravi…

  1. qyu komentariše

   @ha,golub preletač!

  2. Srpska Sparta komentariše

   Jeste, kako da ne, sa zadatkom da prospe srpske glasove i pomogne projektu ambasada. Pazi molim te, njemu smeta otkrivanje istine jer je jasno da ovim saopštenjem – izokola i filozofski kao da neće, proziva Medojevića i DF zbog razotkrivanja eventualnih korupcionaških poslova Milojka Spajića. Nijednom moralnom i poštenom čovjeku ne može smetati istina, ma kakva ona bila!
   Za razliku od takvih političkih prevrtljivaca i preletača, jasno je da samo Andrija Mandić zaslužuje glas svakog poštenog Srbina i građanina Crne Gore!

 2. Sinisa komentariše

  Podrži Mandica.Ne razvodnjavajte Srpske glasove

 3. qyu komentariše

  Danilović: Dragi prijatelji, sačuvajte dušu i obraz i glasajte za Andriju Mandića a ne za mene goluba preletača.

 4. Mladen komentariše

  „Potpuno sam siguran, to mi govori životno iskustvo, da je čista pobjeda samo ona koju dobijete na svojim vrlinama…“ – reče G. Danilović i osta’ živ. Molim ga da mi navede makar jednu političku pobjedu, kojoj je on dominantno doprinio svojim djelovanjem! Jedna njegova politička pobjeda će biti dovoljna da ja zaćutim.
  Zašto da ostavimo druge na miru? A taj drugi“ pljuje“ po nama riječima kako smo „mi“ i DPS isti!? Šališ li se Daniloviću? Ćutali smo Zdravku, da bi nas „popišao“, a sad treba opet da ćutimo svakom „psu, koji digne nogu da nas zapiša“!? Ajde, vozi! Razguli!

 5. рт komentariše

  Daniloviću treba dati mjesto premijera, mup i anb.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.