Mladen Mikijelj

Vučinić: Knežević je došao sa dokazima protiv Đukanovića; Milatović bi morao da pazi šta izjavljuje povodom Srebrenice, jer Srbi čine značajan dio Crne Gore!

0

Lider Radničke partije Maksim Vučinić je rekao za Adria TV da Duško Knežević, nekadašnji biznis partner bivšeg predsjednika države i Demokratske partije socijalista, Mila Đukanovića, dolazi sa konkretnim dokazom protiv bivšeg šefa režima.

“Ako uzmemo u obzir sva ona svjedočenja, sve dokaze i da je Milo Đukanović jedna od zvijezda SKY apliakcije, koji se spominje među tom kriminalnom rajom kao glavni haračlija, mislim da je ishod čitavog procesa i njegovo finale sasvim jasno”, dodao je Vučinić.

On očekuje da će doći do rekonstrukcije ili proširenja vlade.

“Ono što je dobro je da stanje u izvršnoj vlasti prati odnos snaga u parlamentu, odnosno da su one snage iz parlamenta proporcionalno zastupljene u vladi”, istakao je on.

Komentarišući rezoluciju o genocidu u Srebrenici, o kojoj bi trebalo da se izjasni Generalna skupština Ujedinjenih nacija, rekao je da je to pitanje veoma osjetljivo.

“Srpski narod i njegovi lideri u Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Srbiji smatraju da je ta razolucija okrenuta portiv cjelokupnog srpskog naroda. Vidimo stavove predsjednika države Jakova Milatovića i Vlade Milojka Spajića… I izjavu Milatovića, koji kaže da Crna Gora ima svoje stavove… Moram da ga podsjetim da su Srbi građani Crne Gore, da čine značajan dio u nacionalnom i većinu u jezičkom smislu i da on kao šef države mora da pazi da su i Srbi nosioci suvereniteta Crne Gore i da donosi odluke koje su u interesu naroda u Crnoj Gori”, poručio je Vučinić za Adriu TV.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.