Treća prijava protiv Dajkovića: “Češće se gledam s policijom nego sa porodicom”

2

Građanski aktivista Vladislav Dajković dobio je i treću prijavu u poslednjih nekoliko dana, zbog navodnog kršenja kovid mjera.

“Policija je sve svoje aktivnosti u Niksicu svela na praćenje mojih društvenih mreža i to: da li sam u nekoj kućnoj posjeti pojeo palačinke ili popio sok. Na novo policijsko saslušanje sam pošao sa flašom rakije. Toliko se često gledamo da je prosto red da ne idem praznih ruku. Rekao sam im da ako me opet pozovu ili čak uhapse – da ću biti prinuđen da ih pozovem i na krsnu slavu. Sa njima se češće gledam nego s porodicom”, naveo je Dajković.

On se zahvalio ministru policije Sergeju Sekuloviću što mu svojim nečinjenjem pomaže da sklapa nova prijateljstva iz dana u dan, i to nakon Milovog odlaska.

“Naravno, hvala mu i što iz policije nikad ne izađem praznih ruku, već obično s poklonom – krivičnom prijavom. Trećom u poslednjih nekoliko dana. Ako se bogatstvo mjeri po tome koliko imamo prijatelja, ali i krivičnih prijava – onda sam ja bogat čovjek”, dodao je on.

2 Comments
 1. MIKI komentariše

  Zbog posjete roditeljima Vladimira Bozovica ovaj momak je uhapsen.Znajuci kakav odnos Krivokapic ima prema Bozovicu i Srbiji, nebi me zacudilo da je licno Krivokapic naredio hapsenje Dajkovica.

  1. Lazar Knežević komentariše

   Nije odnos prema Srbiji, nego prema ovom našem diktatoru.
   Niko ko ima dobar odnos sa njim, ne može da ima dobar odnos sa Srbijom. To po definiciji.
   Prosto, njegovi interesi su suprotni od interesa građana Srbije.
   Predao je Sever Kosova 2013. Sve: zdravstvo, pravosuđe, policiju, školstvo. A sada im je predao i elektroprivredu. A da ništa nije dobio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.