Bošković optužuje bez dokaza: Pod plaštom ikona i svetaca se pokušava sprovesti scenario iz 2016.

2

Ministar odbrane Predrag Bošković je kazao da je ono što se dešava u Crnoj Gori i na koji način se Crna Gora želi pokoriti beogradskom i moskovskom režimu, “perfidna igra sakrivena ispod skuta Srpske pravoslavne crkve (SPC)”.

“Zašto ispod SPC? Zato što su se svi pokušaji u prethodnom periodu koji su od 2006. naovamo sa istom matricom, sa malo drugačijom logistikom, korištenjem drugih proksija u Crnoj Gori, prije svega političkih partija, pokazali kao nedovoljni, jadni i osuđeni na poraz”, kazao je ministar u Skupštini, replicirajući poslaniku Demokratskog fronta Jovanu Vučuroviću.

Bošković je kazao da se to desilo u septembru 2006, 2009, 2012. i 2016. u oktobru.

“Da bi se opravdala toliko uložena sredstva u disciplinovanje Crne Gore da slijepo slijedi naloge sa drugih adresa, onda je u ovom periodu igra zaigrana sa drugim proksijima u Crnoj Gori, koji pod plaštom ikona i svetaca, a manje-više svi smo vjerujući ljudi, pokušava taj isti scenario koji se ponavlja od 2016. da sada sprovede na jedan drugačiji način. Siguran sam da su građani to već prethodnih mjeseci to dobro prozreli…”, kazao je Bošković.

2 Comments
  1. bajo. komentariše

    Vaka Boškoviću,bijeli orliću, da li zaista znaš što govoriš? Srbija,Rusija,što je od toga. Rusiji ti i sav Nato možete da pljunete pod prozor. Takođe i Srbiji . Blamiraš se svakodnevno nekakvim izjavama kao da si Stonterberg,a ne govno od bijelog orla…

  2. Kontra revolucija komentariše

    Koja budala!.
    A jos veca je ona budala ko ga postavi za
    ministra !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.