Saslušan Marjan Vujačić: Osumnjičeni za više ubistava se branio ćutanjem

0

Podgoričanin Marjan Vujačić branio se ćutanjem na pitanja zamjenika javnog tužioca o njegovoj povezanosti sa ubistvima koja mu se stavljaju na teret, među kojima je i likvidacija Jugoslava Cvetanovića, saznaje „Blic“.

Vujačić je uhapšen zbog likvidacije brata ubice Nikole Bojovića – Jugoslava Cvetanovića, ali i zbog tri krivična djela koja se odnose na falsifikovanje dokumenta, kod tužioca nije htio da govori o sumnjama koje ga povezuju sa ubistvom Jugoslava Cvetanovića.

– On je sve vrijeme ćutao, ne želeći da komentariše ništa što je tužilac govorio i sa čim ga je povezivao – kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Vujačić je osumnjičen za ubistva Jugoslava Cvetanovića, rođenog brata ubice Nikole Bojovića – Saše Svetanovića Pitbula, a istražni organi povezuju ga i sa ubistvima Gorana Tasića Gokčeta, kao i Mila ilića i Veska Kalezića u Crnoj Gori.

Za sada nema informacija da li je crnogorsko ministarstvo pravde uputilo zahtjev za njegovo saslušanje povodom ova dva ubistva. Dvojica branilaca osumnjičenog Vujačića – Ranko Radonjić iz Crne Gore i Borivoje Borović iz Beograda – ranije su za „Blic“ naveli da u spisima nema krivičnog djela ubistva koja se pominju.

Kako je „Blic“ pisao, sumnja se da je u slučaju ubistva Jugoslava Cvetanovića u Vranju, Vujačić samo izvršilac.

– On bi mogao da riješi spekulaciju koja se već dugo razrađuje da iza ubistva stoji Luka Bojović. On je ključna karika u rješavanju likvidacije Cvetanovića – kažao je izvor „Blica“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.