Abazović sa Bajdenom: Američki predsjednik veliki prijatelj Crne Gore

9

Američki predsjednik Džozef Bajden upriličio je sinoć prijem za svjetske lidere koji borave na godišnjem zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao da je “američki predsjednik veliki prijatelj Crne Gore”.

“U kratkom razgovoru sa predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom i prvom damom Džil Bajden, Abazović je kazao da je američki predsjednik veliki prijatelj Crne Gore, na što je Bajden potvrdno odgovorio: “Da, jesam! Lijepo je vidjeti mladog premijera””, saopštili su iz kabineta Abazovića.

Abazović je, kako su naveli, američkom predsjedniku poručio da će se “Crna Gora izboriti sa organizovanim kriminalom i korupcijom, u čemu Sjedinjene Američke Države treba da pomognu”.

Premijer u tehničkom mandatu je takođe naglasio da će država Crna Gora sačuvati svoj evroatlantski spoljnopolitički kurs.

“Prijem je upriličen u u Američkom muzeju istorije prirode, gdje je predsjednik Vlade, zajedno sa savjetnikom za vanjsku politiku, Đorđem Radulovićem još razgovarao i sa Šarl Mišelom, predsjednikom Evropskog savjeta, Havijerom Betelom, premijerom Luksemburga, knezom Albertom II od Monaka, predsjednicom Republike Kosovo Vjosom Osmani i drugima”, kazali su iz kabineta Abazovića.

9 Comments
  1. Zdravko Stanišić komentariše

    Ako ovaj lipso bude znao gdje je Milojebina ja ću skočiti odmah sa Vezirovog mosta. Malisore iz Njujork su mu platili ovo slikanje.

  2. нето komentariše

    Ne veliki, no najveći, samo ako uspiješ da mu objasniš ko smo 🙂 Eto ti ga i Ranjo tamo pa neka ti pomogne

  3. Istina Je Jedna , Nema Dvije komentariše

    Dritan sav ponosan sto ga je primio i fotografisao se sa njim ovaj umni covjek,jos ce vjerovatno dobiti i par dobrih savjeta….samo pazljivo da ga slusa moze mnogo od njega da nauci nas premijer

  4. Ivi komentariše

    😂😂😂😂😂😂😂😂Pred pad….

  5. Кнез Васојевић komentariše

    Još kad bi znao gdje se nalazimo, uvažavao bi nas upola više!
    Kako baljezgate to je neviđeno!

  6. Bajro komentariše

    Vodi ga kući ! Što misliš da ima blesavog. Ovo se druže plaća i to masno. Slikanje sa predsjednikom Amerike kao i doručak košta oko 3 mil. Ovome je platio Rama . Dakle, ne pravite nas budalama.

  7. Boris komentariše

    On zna samo da je Dritan Albanac da su ga oni postavili i to je to

  8. Milan komentariše

    Taj lesinar nije niciji prijatelj

  9. Andrija G komentariše

    Daj Dritane, dosta nam je tvoga egzibicionizma i populizma!! Dok narod nezna kako da preživi, ti se provodiš po Americi sa čitavim kabinetom (10) o trošku naroda!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.