Sumnjivi kadrovi Zdravka Krivokapića: Od najavljenih eksperata stigli smo do dizajnerke ženskih torbi!

13

Vlada Crne Gore nastavila je da zasmijava političku scenu svojim kadrovskim rešenjima. Naime, za specijalnog izaslanika Ministarstva vanjskih poslova pri Evropskoj uniji imenovali su umjetnicu Mirjanu Deletić, koja je, vjerovali ili ne, dizajnerka torbi!

Kakvu je njenu vezu crnogorski ministar Đorđe Radulović vidio sa ozbiljnim diplomatskim poslom koji treba da obavlja strastvena torbarka, jedino zna on i vlada Zdravka Krivokapića.

Podsjećamo, premijer Krivokapić je bio veoma izričit da vlada na čijem je čelu mora biti strogo ekspertska, sa kompetentnim ljudima visokog znanja i međunarodnih referenci.

Međutim, ovakvi kadrovi ne odaju utisak da se radi o tome, već o izboru onih ljudi koje Krivokapić i njegovi ministri krste da su, navodno, stručni!

Lakom pretragom preko računara za koji Krivokapić tvrdi da je „mašina s greškom“ može se provjeriti da postoje velika odstupanja Deletićeve od zagovaranog koncepta vlade.

Kako jedna dizajnerka torbi može pomoći Crnoj Gori da se izbori sa dubokom krizom u kojoj se nalazi ta država, velika je misterija. Šire se glasine da crnogorska vlada ima pakleni plan izlaska iz debelog budžetskog minusa tako što će Deletićeva nuditi svoje usluge u Briselu!

Jedan od mogućih kupaca je i Kenan Hrapović, Milov ministar zdravlja čija ćerka gaji veliku ljubav prema skupom ženskom aksesoaru.

Ministar Radulović koji se etnički izjašnjava odrednicom „dualni identitet“, jedan je od kadrova koji je i ranije radio u ministarstvu koje vodi, te je time pripadao prethodnoj vlasti Mila Đukanovića.

Sada pledira na mjesto „visokog eksperta“.

Poznata je praksa nekih „banana država“ da u diplomatiju šalju go-go igračice, što Radulović u ovom slučaju nije učinio. Tako da je to ipak određeni napredak za Crnu Goru.

Kontroverzna kadrovska politika koju Radulović zastupa može biti dio logike Milove partije koja je više cijenila skupe torbe i satove od osnovnih potreba građana. Po reakcijama javnosti, narod u Crnoj Gori je želio otklon od politike Demokratske partije socijalista, a dobio je isti proizvod, samo malo drugačijeg pakovanja.

13 Comments
  1. Милош М. komentariše

    Jel su barem dobre torbe?

    1. samuilo komentariše

      Ništa roba, ka i Krivokapić.

  2. Marko komentariše

    Kako je krenuo Mandić ugasiće stranku,posle pljuvanja crkve i nove vlade počeli su da opstruiraju formiranje nove vlasti. Svaka čast.

    1. Pop iša u Duklju komentariše

      E shipu racq ,Maśa!
      Ne gasi Mandić stranku, nego ,Zdravinjo i ekipa
      teletabisa
      gase logiku, etiku i tradiciju CG…veseljaci,vesela im majka.
      A kravataši kevću i pripomažu….No,dobro.
      Makar je veselo i nije DPS….zato ih držimo.

  3. Marko komentariše

    Ekspert za pravljenje torbi.

  4. Kontra revolucija komentariše

    Šta znaš, zapadni politicari su najviše padali na one koje znaju da rašire noge !.
    Mozda postiji neki plan, neka afera kojom bi mogao neki zapadnjak da se upeca i bude od koristi !.
    Mozda je i ona eksperta, kao i njen šef ?.

    1. LipaLipa komentariše

      … Contra, … na ovog apostola, spoljn. djela sam upozorio na startu, … sada se vidi da je on bio nametnut, moranje, premijera, … nije iskljuceno da neke „stvari“ on namjerno, … izgleda da te „stvari“ neko jedva docekuje, … na njima se („stvarima“) vodi „politika“ koja odgovara „braci“ dps/df/milo/vucko, … to je samo jedno od vidjenja da kako, …

  5. General komentariše

    Krivokapicu jedi govna

  6. Radnik komentariše

    Marko je danas za riplija . Kakve Mandic veze ima sa Ambasadorkom ,znaci mi bi trebali da budemo bravusani kao sto su bili Milogorci i Milovi glasaci i da sve govorimo odlicno je super je pa vidite gdje nas je to dovelo.ne priznajem model komunisticki samo aplauza i dodvoravanja .

  7. Milica komentariše

    Je li joj Hrapovic savjetnik.On je strucnjak za torbe.

  8. Ksilofon komentariše

    Neka sto DF ljubi Vucica u ruku svaki dan nego smo njegovo novinarstvo poceli ovdje da kopiramo.

    Sram vas bilo guzice kad obraza nemate.

    1. Pushi ga,Mirna! komentariše

      Sa Lovćena zvona zvone
      Popushi ga Ksilofone

  9. petar komentariše

    Nikad nijesam gasao DF, ali morma priznati da je Medojevic, kad je komentarisao Krivokaica i nacin na koji on sastavlja vladu ima pravo: KAD VAM BUDEJASNO BICE KASNO. Krivokapic podmuklo i pokvareno rusi sve sto je narod uspio da postigne uz velike rtva

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.