Remi u Baru: Nepromijenjeno na vrhu, Mladost bliža opstanku

0

Dva derbija 32. runde Meridianbet 1. CFL završena su remijem, pa je Dečić Admiral bet ostao lider, sa tri boda više od Budućnosti, pet od Sutjeske Meridianbet, a šest od Mornara.

Barani su na svom terenu poveli protiv gostiju iz Tuzi pogotkom Milana Vušurovića u 17. minutu, dok je dvadesetak minuta kasnije izjednačio Oliver Šarkić. Do kraja su i jedni i drugi imali šanse, međutim, rezultat se nije mijenjao.

U najvećem crnogorskom derbiju viđena su četiri gola i jedan preokret. Sutjeska Meridianbet je povela već u prvom minutu, kada je Đorđe Šaletić zatresao mrežu Budućnosti. Ipak, samo pet minuta kasnije poravnao je Đorđe Šaletić i sve do 80. minuta mreže su mirovale. Tada je Ivan Bojović donio vođstvo Podgoričanima, koje je važilo do posljednjeg minuta meča i pogotka Vaska Kalezića.

Mladost Lob.bet i Rudar igrali su na ,,DG areni“ važan duel u borbi za opstanak, u kojem je domaćin slavio sa 1:0. Trenutak odluke desio se u 50. minutu, kada je Aleksa Maraš bio precizan iz jedanaesterca.

Jedinstvo Franca došlo je do boda u duelu sa Arsenalom – 1:1. Tivćani su vodili pogotkom Marka Merdovića u 31. minutu, dok je u petom minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena Žarko Korać donio remi golom iz jedanaesterca.

Rezultati

Budućnost – Sutjeska Meridianbet 2:2
Despotović 6′, Bojović 80′ – Šaletić 1′, Kalezić 90′

Mladost Lob.bet – Rudar 1:0
Maraš (p) 50′

Petrovac – Jezero 2:1
Babić 20′, 78′ – Pešukić (ag) 68′

Jedinstvo Franca – Arsenal 1:1
Korać (p) 90’+5 – Merdović 31′

Mornar – Dečić Admiral bet 1:1
Vušurović 17′ – Šarkić 39′

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.