Kup Koraća: Partizan odradio posao u četvrtfinalu

0

Partizan se plasirao u polufinalne Kupa Radivoj Korać 2024. godine. Crno-bijeli su u četvrtfinalu savladali Hercegovac iz Gajdobre sa 92:67 i tako zakazali polufinalni duel sa Vojvodinom koja je bila bolja od Mege.

Nakon ujednačene prve četvrtine, crno-bijeli su u narednih 30 minuta potvrdili kvalitativnu razliku u odnosu na rivala iz nižeg ranga takmičenja. Prednost je iz minuta u minut rasla uprkost borbenoj igri rivala.

Na kraju, svi raspoloživi igrači Partizana su večeras zabilježili minute na terenu i upisali se u listu strelaca.

Na konferenciji za medije posle meča, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio:

„Nije bila dobra utakmica i nismo igrali dobro, to je sigurno. Odradili smo, što bi rekli… Želio bih da iskoristim priliku da ekipi Hercegovca čestitam na velikom rezultatu, na svemu onome što su uradili do sada i da im poželim puno sreće u nastavku u svim budućim utakmicama i takmičenjima. Naravno, da se zahvalim navijačima koji su ovog puta došli u velikom broju i podržavali ekipu kao što to rade cele sezone. Hvala još jednom, odrađena utakmica. Probao sam da vodim ekipu na način da razmišljamo i o tom polufinalu sutra i to bi bilo to“, naglasio je Obradović.

Partizan – Hercegovac 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19)

PARTIZAN: Vukčević 15, Ledej 12, Avramović 11, Koprivica 13, Panter 4, Smailagić, Jaramaz 4, Naneli 2, Trifunović 10, Anđušić 5, Doužer 5, Kaminski 11

HERCEGOVAC: Grušanović 3, Stojanović 2, Dangubić, Tejić, Zarić, Todorić 8, Brekić 10, Marić 14, Radovanović 7, Kumović, Gaćeša 9, Dimić 14

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.