Vučurović: Spajić glupim tvitovima sramno vrijeđa DF-a, da nije bilo nas niko ne bi znao za ovog slučajnog lika

7

Poslanik Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Jovan Jole Vučurović kazao je da bivši ministar finansija i socijalnog staranja i lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić svojim glupim tweet-ovima sramno vrijeđa Demokratski front i da nije bilo DF-a, niko ne bi znao za ovog, kako je naveo, slučajnog lika.

„Singapurac Spajić, već ustaljeno, “plijeni” svojim priglupim tvitovima. Dovoljno je tih nekoliko rečenica da bi se prepoznalo da on blage veze nema sa onim što se dešava u Crnoj Gori. Ali, na stranu neznanje i glupost, on, između ostalog, sramno vrijeđa DF, njegove lidere, funkcionere, članove, simpatizere i glasače, one ljude koji su godinama bili na prvoj liniji borbe protiv DPS i mafije, na ulici, u parlamentu, u svakoj prilici“, kazao je Vučurović.

Vučurović podvlači da nije bilo DF-a, koji je najzaslužniji za pobjedu 30. avgusta 2020. godine, niko ne bi znao ko je ovaj slučajni lik koji emituje ovakve idiotske poruke.

„Imali smo ovakvih sezonskih pojava na političkoj sceni CG, a ova je ideologijom i suštinom najbliža Pozitivnoj CG, i njihov put je uvijek isti – napad na DF, zagrljaj sa DPS, i nestanak sa političke scene“, zaključio je Vučurović.

7 Comments
 1. Miko komentariše

  Nazalost za tebe znamo godinama moj Vučutoviću!
  Najvece ste prevare vi iz DFa.
  SNP je za vas mala maca.

 2. milan komentariše

  vi njega eto ne vrijedjate? medo pogotovo…
  spajic je za razliku od vas uspjesan momak, sta ste vi radili zadnjih 20 godina – bili poslanici na grbaci naroda… to vam je biografija….

 3. ARISTOTEL komentariše

  Jedno je sigurno u Crnoj Gori postoji veoma veliki broj gradjana koji su veoma razocarani, narocito u DPS i Mila Djukanovica koji je stvorio privatnu drzavu, zatim u sve uslovne pobjednike iz avgusta 2020 godine! U DF, u Demokrate u URA i ostale, kao i Z. Krivokapica i njegovu ekipi..
  Ovi gradjani a narocito oni mladji, svidja im se Spajiceva i Milatoviceva prica i imaju dobar upliv kod njih!!

 4. MLM komentariše

  Nijedan Srbin se nije mogao zaposliti, ako ne glasa Dps, za vrijeme vaseg 30-to godisnjeg opozicionog rada. Za svo to vrijeme, nista nijeste preduzimalu zbog ocigledne diskriminacije, samo ste se oglasavali saopstenjima. Bolje su Romi i Egipcani stitili svoja prava, nego sto ste vi stitili prava Srba.

 5. Q komentariše

  Mene stvarno zanima koliko debila ima u Crnoj gori da glasaju Evropa sad?

 6. Idriz Muratović ,Niksic komentariše

  E moj Miko, blago tebi u pamet.
  Ti, ka stare cetunjanke,voliš ove izvanjce…
  što malo svijeta vide,pa dođu ođe da budalama sole pamet.
  E zamisli patriote Spajića,ostavio 15 tisuća dolara platu ,pa došao da se u MNE zajebava za manje pare..
  A bježi avetinjo.

 7. @Q komentariše

  Zato je Milo i vladao 30 godina,
  jer ima avetinja, a prosjek pametnim IQ 56- 72.
  E tako i ovi za Evropa sad…Misle da će biti kredita koji se neće vraćati…A Spajiću provizija od svakog.
  Debili.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.