Šušić: Nadam se da neće biti vanrednih izbora u Podgorici, ne znamo zbog čega se talasa među dojučerašnjim kolegama u PES-u

0

Nadam se da će se lokalni izbori u Podgorici desiti za nekih dvije i po godine, kada ova Skupština okonča mandat, kazao je odbornik Nove srpske demokratije u Glavnom gradu Mitar Šušić gostujući u emisiji Pres plus sa Rajkom Raičević na Adria televiziji.

“Vanredni izbori su mogući i to je demokratsko sredstvo i dozvoljeno je, ali postavlja se pitanje šta bi oni donijeli Podgorici u ovom trenutku i šta bi se novo moglo ponuditi građanima Podgorice. Opoziciji uvijek trebaju izbori, to je narativ koja mora da gaji da bi zadržala vlastitu političku relevantnost. Ono što dodatno zbunjuje građane je to što se u proteklih dva tri mjeseca to moglo čuti iz redova naših koalicionih partnera. Mi smo uvijek bili za dogovor, nama nije niko ispostavio ni jedan zahtjev koji mi nismo uspjeli da uvažimo”, naveo je Šušić.

Naglasio je da nisu uspjeli da shvate šta je želja Pokreta za Podgoricu i šta to PES ne može da im ispuni.

“Postoje naznake da će do dogovora doći, a zadržavam dozu kritike prema oba subjekta, koji nisu uspjeli da nam objasne zbog čega je došlo do tog talasanja”, dodao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.