Spajić: Abazoviću, ne stojim iza napada na Novovića i Šukovića, podvale, podmetačine i izdaje ostavljam onima kojima je to imanentno

0

„Poslaniče Abazoviću, ne stojim iza bilo kakvog napada, ni na gospodu Novovića i Šukovića, niti na bilo koga. Vjerujem da Vama to zvuči nemoguće, ali svako polazi od sebe, poručio je premijer Milojko Spajić u odgovoru na poslaničko pitanje lidera URE Dritana Abazovića.

Inače, Abazović je uputio pitanje Spajiću za premijerski sat, koje galsi: „Da li Vi stojite iza organizovanih napada na šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, kako to implicira Vaš ministar pravde Andrej Milović?“

„Dozvolite mi da podsjetim da mi, iako sam više puta o tome govorio – nije važno ko je na čelu bilo kog sektora dok god taj neko isporučuje rezultate. Logika ovog pristupa leži u činjenici da sistem treba najbolje ljude na pravim mjestima. Jedino tako, možemo ići naprijed.

Podvale, podmetačine, izdaje – ostavljam onima kojima je to imanentno.

Što se mene tiče, bio premijer ili radio bilo šta drugo sa ovim neću praviti kompromise.

Ali kada već pominjemo glavnog specijalnog tužioca i načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja, koristim i ovu priliku da ponovim punu podršku Vlade i svoju ličnu njima i njihovim timovima na naporima u izgradnji sigurnijeg i pravednijeg društva za sve naše građane“, odgovorio je Spajić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.