Otrant Olimpik: U ime kluba obećavamo da ćemo uraditi sve da naši navijači budu na stadionu Mladosti

0

Predsjednik Fudbalskog kluba Otrant-Olimpik, Skender Redža saopštio je da je odluka Mladosti da ne pusti u slobodnu prodaju ulaznice za utakmicu baraža Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige krajnje nekorektan potez.

“U vezi današnje odluke FK Mladost DG da ne pusti u slobodnu prodaju ulaznice za utakmicu baraža za popunjavanje Prve crnogorske lige možemo reći da je u pitanju krajnje nekorektan potez prema svim ljubiteljima fudbala u Crno Gori, a posebno prema navijačima FK Otrant Olimpik, koji su uvijek bili primjer sportskog navijanja i tolerancije”, saopštili su iz Otrant Olimpika, pa nastavili:

“S ciljem da njegujemo korektne sportske i međuljudske odnose apelujeno na upravu gore imenovanog kluba da ponovo razmotri i promijene ovu odluku koja je već uistinu dovela do velikog nezadovoljstva svih onih koji vole sport i fudbal. Stojimo na raspolaganju FSCG i tražimo od FSCG da se uključi. Razumijem ogorčenost navijača i u ime kluba obećavam da ćemo uraditi sve da budu na stadionu. Naprijed Otrant”, piše u saopštenju Olimpik Otranta.

Revanš baraža između Mladosti i Otrant igra se sjutra od 20 časova.

U prvoj utakmici Ulcinjani su pobijedili rezultatom 1:0.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.